Uključite svoja čula i doživite Cineplexx u četvrtoj dimenziji

Maksimalno uključite svoja čula uz MX4D tehnologiju koja stiže u Cineplexx bioskope! Osetite svaki efekat okoline poput kiše, snega, magle, mirisa… isključivo iz udobne bioskopske fotelje! Od 15.novembra doživite film kao nikada do sada uz revolucionarnu američku tehnologiju u bioskopima Cineplexx 4D Delta City u Beogradu i Cineplexx Promenada u Novom Sadu.

Slika i zvuk više nisu dovoljni! 4D iskustvo je korak napred u doživljaju odlaska u bioskop, koja poziva publiku na pravu filmsku avanturu. Upravo zato, Cineplexx 4D Delta City će se zajedno sa Cineplexx Promenadom od 15. novembra naći u prestižnoj grupi odabranih bioskopa na svetu u kojima je moguće gledanje filmova u ekskluzivnoj MX4D tehnologiji.

Najsavremenija tehnologija je u savršenom skladu sa događajima na platnu. Pitate se kako? Nova, četvrta dimenzija filma, dobija se uz pomoć čak 14 različitih specijalnih efekata i njihovom savršenom kombinacijom, koju proizvodi ekskluzivna oprema u posebno opremljenoj MX4D sali.

Osetite silu uz moćnu tehnologiju koja ostavlja bez daha! Uživajte u adrenalinskoj groznici dok vam vaša sedišta uz pomoć specijalnih EFX generatora, uzrokuju jače lupanje srca i svojim pokretima dočaravaju jurnjavu automobila. Udišite miris okeanskog vazduha, osetite vetar, kapi kiše i napregnite se da u magli prepoznate junake filma.

Radovi se bliže kraju, kako bi sve bilo spremno u planiranom roku za prve 4D projekcije za sve goste bioskopa. Filmovi, koji će među prvima biti prikazani u 4D verziji su, nastavak „Fantastičnih zveri“, sjajne animacije „Grinč“, „Spajdermen – Novi svet“ , „Ralf razbija internet – Razbijač Ralf 2“, neverovatan triler „Lovac ubica“, porodični bajkoviti film „Krcko Oraščić i četiri kraljevstva“, naučno-fantastične avanture„Smrtonosne mašine“ i „Bamblbi“, kao i film koji nam dolazi iz DC univerzuma „Akvamen“ .

Američka MX4D tehnologija je višestruko nagrađivana i jedna je od retkih koja je odobrena od strane najvećih holivudskih studija, uključujući Universal, Marvel, Sony Pictures, Paramount Studios, Disney i Warner Bros što garantuje veliki broj blokbastera koji bioskopsku publiku očekuju u narednim mesecima.

Pripremite se da od 15. novembra osetite i gledate film čitavim telom, jedino u bioskopima Cineplexx 4D Delta City i Cineplexx Promenada.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.