UPER PETAK U ARENI CINEPLEX 15. NOVEMBRA: Karte u prodaji!

U petak, 15. novembra Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima SUPER PETAK! 

Cena ulaznica za SVE FILMOVE iznosiće samo 150 dinara, a početak vikenda ćemo 15. novembra pretvoriti u još zanimljiviji dan filmova. Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija posetilaca Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Filmovi koji će biti prikazani tokom ovog super bioskopskog dana su neki od najaktuelnijih naslova kako za najmlađe, tako i za starije. Neka od ostvarenja koja će se naći na repertoaru 15. novembra su najnoviji domaći film, rediteljski filmski prvenac Gordana KičićaRealna priča”, trenutno najgledaniji film “Džoker”, film o kojem se mnogo priča i koji je pre svega nekoliko dana premijerno prikazan u Novom Sadu “Dnevnik Diane Budisavljević”, novi animirani hit film “Porodica Adams”, “Terminator; Mračna sudbina”, “Grdana: Gospodarica zla”, “Vojna akademija 5”, “Gde si pošla, Bernadet”, “Dr Sleep”, “Džudi”, “Ovčica Šone film” i mnogi drugi .

Zbog velikog interesovanja, karte nije moguće rezervisati nego je omogućena isključivo fizička prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.