Uveri se zašto svi hvale film “Led” – vodimo te u bioskop!!!

Za rusku ljubavnu bajku “Led”, već drugi vikend zaredom, traži se ulaznica više. Trenutno najgledaniji film u domaćim bioskopima za manje od dve nedelje prikazivanja broji više od 60.000 gledalaca.

Reakcije publike govore šta je to što ovaj film izdvaja u odnosu na ostale, i čine ga trenutno najgledanijim:

– Ruski film „Led“ je spektakl za sva čula, i film, i muzika, i psihološka škola života, poučna priča i bajka, i muzika za dužu, i pokretač i prijateljska podrška. Ukratko – neizbežan za sve nas, posebno one koji se nalaze u nekoj vrsti „invalidskih kolica“, blokirani i zaustavljeni na dnu nakon pada, kao što je Nađa. Za one koji nemaju snage i volje da ponovo stanu na svoje noge i ne samo da hodaju nego stignu do vrha.

– Rusi umeju da naprave bajku. Gledala sam film LED, čudesna priča, prelepa žena, odlična produkcija i baš snažna poruka. U životu moraš da veruješ u sebe i imaš nekoga s kim veru možeš da podeliš!

– Led je definitivno film sezone! Ok, Tri bilborda (Ebbing, Missouri) mora da gledate, ail ovo MOOORA da gledate! Ruski film, al neruski film. Komedija al ponegde tu i tamo mjuzikl, plejada glumaca koje nikad niste videli (sem Bikovića ofkors) i koji bukvalno kidaju. Plačete od smeha, al plačete i od sreće. Ništa ne smem drugo da vam kažem, ja nisam imala nikakav input pre gledanja i preoduševila sam se, pa nek tako bude i vama.

Inspirisan istinitim dogadjajima, “Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nađa doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Distributerska kuća Dexin film i HEJ! su rešili da vas obraduju i poklone karte za projekciju filma “Led”, sutra, 21. marta u 19.45 u bioskopu Cineplexx BIG.

Dvoje najsrećnijih koji pošalju tačan odgovor na pitanje “Kako je zove glavna glumica filma “Led”?” na mail hej@color.rs osvojiće po dve karte.

Obavezno napišite ime, prezime, grad, kontakt telefon i godinu rođenja. Imena objavljujemo na našoj FB strani tokom sutrašnjeg dana.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.