Viva Vox koncertnim spektaklom otvara premijeru filma “Star Wars: Poslednji džedaji”

Nema ništa lepše nego kada se sretnu film i muzika. U susret najiščekivanijem filmu godine, najpopularniji hor u Srbiji, Viva Vox, će ekskluzivno u bioskopu Cineplexx Delta City 13. decembra od 18:30 časova po prvi put uživo predstaviti fanovima planetarno popularnog hita najpoznatije numere iz Star Wars serijala. U jedinstvenom aranžmanu, samo svojim glasovima i uz pratnju beatboxa, ovaj horski spektakl će otvoriti premijeru jedne od najpopularnijih filmskih franšiza u istoriji – “Star Wars: Poslednji Džedaji”.

Ali to nije sve. Viva Vox je spremio i novi spot, koji će oživeti Džedaje, princezu Leju, Dart Vejdera, R2D2 i ostale omiljene likove, a teme poput “The Imperial March” i “Duel of the Fates” još jednom će gledaoce i slušaoce naterati da se zapitaju da li je sve to moguće izvesti samo glasom.

U filmu “Star Wars: Poslednji Džedaji”, nastavlja se saga o Skajvokerima dok se junaci filma Buđenje Sile pridružuju galaktičkim legendama u epskoj avanturi koja otkriva drevne misterije Sile i šokantne detalje iz prošlosti. Ovo je osmi nastavak svetskog fenomena Star Wars, a radnja se odvija neposredno posle radnje filma „Star Wars: Buđenje sile“.

U filmu igraju Mark Hamil, Keri Fišer, Adam Drajver, Dejzi Ridli, Džon Bojega, Oskar Ajzak, Lupita Njongo, Endi Serkis, Domnal Glison, Entoni Danijels, Gvendolin Kristi, Keli Mari Tran, Lora Dern i Benisio Del Toro. Scenarista i reditelj je Rajan Džonson, a producenti Ketlin Kenedi i Rem Bergman. Džej Džej Abrams, Tom Karnovski i Džejson MakGalin su izvršni producenti.

Viva Vox već godinama na njima svojstven način obrađuje pesme koje je teško zamisliti bez instrumentalne pratnje.

– Godinu smo započeli filmskom muzikom, obradom oskarovskog filma “La La Land”, pa smo želeli da tako i završimo 2017. godinu, obradom klasika svih generacija – kažu iz Viva Voxa.

Premijerno izvođenje muzike iz Star Wars filmova je u sredu, 13. decembra, u 18.30 časova u bioskopu Cineplexx Delta City, a novi spot biće dostupan na internetu dan ranije, u utorak, 12. decembra.

Foto:  Danilo Mijatović

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.