Vodimo vas bioskop da uživate u hit filmu “Crni panter”

Novi film o Marvelovim junacima – “Crni panter” beleži sjajne kritike, ali i rezultate na bioskopskim blagajnama širom sveta.

Posle smrti svoga oca, kralja Vakande, T’Čala se vraća kući, u izolovanu i tehnični naprednu afričku državu, kako bi nasledio tron i povratio svoje nasledno pravo da bude kralj. Ali kada se stari i moćni neprijatelj ponovo pojavi, T’Čala će biti stavljen na test i uvučen u sukob koji preti da uništi ne samo Vakandu već čitav svet. Suočen sa izdajom i opasnošću, mladi kralj će morati da okupi svoje saveznike i oslobodi svu snagu Crnog pantera, kako bi odbranio svoje ljude i sačuvao njihov način života.

U filmu glume Chadwick Boseman, Andy Serkis, Martin Freeman, Forest Whitaker, Lupita Nyong’o

Film je u domaće bioskope stigao 15. februara, a mi vam poklanjamo 3×2 karte za projekciju u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Beograd, u sreda 21. februar u 18:40h.

Dovoljno je da odgovor na pitanje “Kako se zove glumac koji tumači lik Crnog pantera?” pošaljete na mail hej@color.rs, napišete svoje podatke i uz malo sreće možda baš vi u sredu gledate ovo ostvarenje.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.