Vodimo vas na dodatnu projekciju filma “Burn the Stage”

Fanovi grupe BTS mogu da bude jako ponosni na sebe jer su postigli nešto neverovatno! Naime regionalni filmski distributeri su sa dozom straha prvo najavili samo jedan termin za projekciju “Burn the Stage” filma, ali kada su videli kako ide prodaja bilo je još projekcija. A sada znamo da se ovo ostvarenje vraća u bioskope narednog vikenda!

Podaci koje imamo odnose se na Hrvatsku i Srbiju. U Hrvatskoj, film će se prikazivati u nedelju, 9. decembra u 17h i to i u Zagrebu i Splitu. To će verovatno biti i poslednje projekcije, a karte već sad možete nabaviti!

Kad je reč o Srbiji, najavljena je projekcija za subotu, 8. decembar od 19h i to u bioskopu Cinepexx Ušće u Beogradu. Nama se čini da je ovaj termin dosta bolji, a uz pomoć Famoze i magazina Hej, odabrao ga je sam fandom svojim glasovima!

HEJ! za ovu projekciju poklanja 2×2 karte, a sve što vi treba da uradite je da nas ubedite da baš vi zaslužujete karte. Pismo u kome pokazujete koliki ste fan šaljete na mail hej@color.rs zajedno sa svojim podacima – ime, prezime adresa, grad i kontakt telefon.

Mailove možete da šaljete od sad pa do četvrtka 6. 12. u ponoć, a imena pobednika objavljujemo u petak na našoj FB strani.

Izvor. Famoza.net

Foto: Cineplexx Srbija

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.