Vodimo vas na premijeru napetog i uzbudljivog horora “TIHO MESTO”!

Napeti i uzbudljivi horor “TIHO MESTO” (A QUIET PLACE) stigao je u bioskope širom sveta i oduševio publiku!

Film se nalazi na prvom mestu box office liste sa zaradom od preko 70 miliona dolara! Najnovije ostvarenje koje nam stiže iz studija Paramount, ostavilo je toliko jak utisak da ga poznate ličnosti kao što su Rajan Rejnolds, Kris Prat, Lebron Džejms i mnogi drugi preporučuju na svojim društvenim mrežama.

Iako “TIHO MESTO” tek započinje svoj bioskopski život, mnogi poznavaoci filmske umetnosti su se složili u oceni da je ovo jedan od najboljih horor filmova svih vremena!

Naša premijera zakazana je za sredu, 11. april u bioskopu Tuckwood u 20 časova, a od 12. aprila film će biti na redovnom repertoaru svih bioskopa!

Film u kome glavne uloge tumače Emili Blant i Džon Krasinski govori o porodici koja živi u apsolutnoj, mukloj tišini i strahu od nepoznate opasnosti koja napada svakog ko ispusti i najmanji zvuk. U ovom modernom horor filmu, četvoročlana porodica pokušava da opstane i nastavi život, u kome vlada konstantna pretnja od smrti. Svakog ko ispusti i najmanji zvuk uništiće misteriozna stvorenja, čudovišta, od kojih nema spasa.

A HEJ! i prijatelji iz distributerske kuće Taramount film s su rešili da vas obrdauju kartama za premijeru filma “Tiho mesto”. Delimo 3×2 karte za projekciju 11. aprila u 20 časova u bioskopu Tuckwood. Sve što treba da uradite jeste da budete brzi, pošaljete tačan odgovor na pitanje: “Kako žive glavni junaci filma?” na mail hej@color.rs i obavezno napišete svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon). Imena dobitnika objavljujemo sutra, 11. aprila na našoj FB strani.

Foto: Taramount film

1 Comment

  1. Film ,, Tiho mesto” govori o porodici koja živi u potpunoj tišini i velikom strahu od neznanog bica koje napada svakoga ko ispusti i najmanji zvuk.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.