Vodimo vas u bioskop!

Da li ste raspoloženi za malo romantike i poneku suzu? Nadamo se da jeste jer u naše bioskope stiže srcedrapajuća priča o ljubavi u stilu najvećih romantičnih klasika, film “Ponoćno sunce”, sa Bellom Thorne i Patrickom Schwarzeneggerom, sinom slavnog Arnolda Schwarzeneggera, u glavnim ulogama.

Epska romantična drama, govori o 17-togodišnjoj devojci Katie koja, zbog retke bolesti, ne sme da bude izložena suncu. Tokom dana je u kući, a tek uveče, po mraku, kreće prema lokalnoj železničkoj stanici gde svira gitaru za putnike. Jedne večeri, upliće se sudbina, i Katie upoznaje dečka Charlie s kojim započinje letnju romansu.

HEJ! i ovog puta ima iznenađenje za vas – delimo 5×2 karte za film “Ponoćno sunce” za projekciju u petak, 30. marta u 20:15 u bioskopu Cineplexx Ušće u Beogradu.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete odgovor na pitanje “Koja serija je proslavila Bellu Thorne?”. Odgovor i svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon) šaljite na mail hej@color.rs, a imena dobitnika objavljujemo na našoj FB strani sutra.

Foto: Blitz film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.