Vodimo vas u bioskop da gledate blokbaster “Prvi čovek na Mesecu” sa Rajanom Goslingom u glavnoj ulozi!

Na krilima uspeha koji je ostvario film La La Land, reditelj, dobitnik Oskara, Damijen Šazel i glumac Rajan Gosling ponovo udružuju snage u filmu PRVI ČOVEK NA MESECU, koji prikazuje priču o Nasinoj misiji sletanja na Mesec, sa fokusom na Nilu Armstrongu i periodu od 1961. do 1969. godine. Ovaj film, prikazan iz prvog lica i baziran na knjizi Džejmsa R. Hansena, istražiće žrtvu i cenu jedne od najopasnijih misija u istoriji.

“Mislim da od trenutka kada sam naučio šta je Mesec, znao sam i da je neko po imenu Nil Armstrong hodao po njemu” izjavio je Rajan Gosling. “Nil Arsmstrong je sinonim za Mesec ali sam shvatio, nakon čitanja knjige Džejmsa Hansena, da sam znao izuzetno malo o svakom od članova posade. Na emotivnom nivou, bio sam iznenađen kada sam saznao koliko su mnogo gubitaka Nil i njegova žena Dženet doživeli pre i tokom ovih istorijskih misija. Na praktičnom nivou, mislim da sve do sada nisam zaista shvatao koliko su sve ove misije bile opasne. Kako su klaustrofobične i krhke bile kapsule i kako je tehnologija bila primitivna u odnosu na današnje standarde. Uvek me je privlačila ekstremnost ove priče. Ono što je za mene jedinstveno u ovoj priči je to do kojih se ekstremnih granica išlo zarad uspeha. Ne mogu da zamislim bolju sponu od intimnosti Armstrongovog privatnog života i beskonačne prirode kosmosa sa kojom je neraskidivo vezan.”

HEJ! i Taramount su rešili da vas vode u bioskop u sredu, 17. oktobra. Delimo 3×2 karte za bioskop Kombank dvorana (bivši Dom sindikata) za projekciju od 19.15.  I moramo da napomenemo da je bioskop u Beogradu.

Vaše je samo da odgovorite na pitanje “Na knjizi kog autra je baziran film?” Odgovore šaljite na mail hej@color.rs i obavezno napišite svoje podatke – ime, prezime, grad i telefon, a mi ćemo dobitnike obavestiti u sredu posle 14 časova mailom.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.