Vodimo vas u bioskop da gledate Diznijev film „Povratak Meri Popins”

U novom Diznijevom filmu „Povratak Meri Popins”, uloga praktično perfektne dadilje, koja svojim magičnim umećem svaku običnu stvar pretvara u nezaboravnu, fantastičnu avanturu, poverena je Emili Blant. U ovom, potpuno novom i originalnom mjuziklu i nastavku, Meri Popins se vraća kako bi pomogla novoj mladoj generaciji porodice Benks, kako bi pronašli radost i sreću koje su nestale iz njihovog života posle velikog porodičnog gubitka.

Zagonetna dadilja udružuje se sa svojim prijateljem Džekom, veselim i optimističnim fenjerdžiom, koji unosi svetlost i život na ulice Londona.

– Veoma sam počastvovan time što me je studio Dizni pozvao da režiram nastavak – izjavio je reditelj i producent, Rob Maršal i dodao: – Ovo je potpuno novi i originalni mjuzikl, od početka do kraja, što je retkost i ujedno sjajna prilika da stvorite nešto specifično.

P.L. Travers prvi put je upoznala svet sa neobičnom dadiljom 1934. godine u knjizi za decu, „Meri Popins”. Međutim, naknadne avanture Meri Popins ostale su na stranicama narednih knjiga, sve do sada.

Radnja filma smeštena je u tridesete godine 20. veka, 24 godine nakon radnje prvog filma. Majkl Benks radi u istoj banci u kojoj je radio njegov otac i živi u porodičnoj kući, u Trešnjinoj 17, sa svoje troje dece i starom kućepaziteljkom. Nastavljajući tradiciju svoje majke, Džejn učestvuje u kampanjama za prava radnika i pomaže Majklovoj porodici. Kada porodica mora da se suoči sa velikim gubitkom, Meri Popins se vraća, donoseći sreću u Majklov dom.

U depresivnoj eri Londona, tridesetih godina prošlog veka, sada odrasle Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak. Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć njenog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

– ‘Meri Popins’ je prvi film koji sam gledao kao dete i on je moj um otvorio ka ovoj umetnosti i otkrio sam ljubav prema mjuziklu i filmovima punim avanture i fantazije. A ovaj film nije samo namenjen deci… on je za decu koja žive u nama – istakao je reditelj.

Izbor glumice koja će na pravi način oslikati legendarni lik Meri Popins, bio je ključan kako bi ovo ostvarenje postalo posebno. Ekipa filma je tražila osobu koja će izgraditi Meri Popins na svoj način i imali su samo jedno ime na umu, Emili Blant.

– Osećala sam određenu odgovornost jer je lik iz prvog filma ostao urezan u sećanju ljudi. Kako da stvorim svoju verziju Meri Popins? Da li će me publika prihvatiti? Zbog ovih pitanja sam se mnogo posvetila istraživanju kako bih pronašla svoju verziju lika. Rob Maršal mi je predstavio Meri Popins na izuzetno zanimljiv način, kao modernu i zabavnu osobu koja ima tajanstveni plan. Zamislila sam je sada malo strožiju ali sam zadržala onu emociju koju je izazivala u meni kad sam bila dete. Takođe, volim to što Meri Popins može jednostavno da doleti i učini da sve bude kako treba, ne uzimajući zasluge za svoja dela – izjavila je Emili Blant o svojoj ulozi.

U saradnji sa distributerskom kućom Taramount delimo  3×2 karte za nedelju 3. februar, za projekciju u  18.20h u bioskopi Cineplexx UŠĆE Shopping Center Beograd.

Potrebno je da odgovorite tačno na pitanje:

Bez kog rekvizita Meri Popins ne ide nikuda?
A) Kišobrana
B) Sata
C) Lopte

A odgovor i svoje podatke (ime, prezime, grad, godište i kontakt tefefon) pošaljite na mail hej@color.rs sa naznakom film „Povratak Meri Popins”. Dobitnicima ćemo se javiti mailom, u petak posle 15 časova.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.