Vodimo vas u bioskop da gledate film “Kuća duhova” koji je sniman u pravoj kući duhova!

Ako vam je potrebno nešto što će vam prodrmati živce, preporučujemo da pogledate film “Kuća duhova”. Reč je o hororu čiju režiju potpisuju Michael Spierig i Peter Spierig, a u glavnim ulogama su Jason Clarke, Sarah Snook i Helen Mirren.

Film donosi radnju inspirisanu pričom o Sari Vinčester (Helen Mirren) i prikazuje ekscentričnu naslednicu bogatstva stečenog oružjem koja veruje da je progonjena dušama onih ubijenih Vinčester puškom. Prema legendi, Sara Vinčester je verovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću. Film se snimao na autentičnoj lokaciji u pravoj kući duhova.

Sara Vinčester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, verujući da će je, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. Ipak njena gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikuda.

Film “KUĆA DUHOVA” sa Hellen Mirren u glavnoj ulozi možete da pogledate u svim bioskopima u distribuciji Blitz Filma.

A HEJ! ima iznenađenje za vas – delimo 5×2 karte za film “KUĆA DUHOVA” za projekciju u petak, 9. marta  u 19:40 u Cineplexx BIG bioskopu u Beogradu.

Sve što treba da uradite jeste da pošaljete odgovor na pitanje “Koliko godina je Sara Vinčester gradila kuću?”. Odgovor i svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon) šaljite na mail hej@color.rs, a imena dobitnika objavljujemo na našoj FB strani sutra.

Foto: Blitz film

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.