Vodimo vas u bioskop da gledate ruski horor film “Nevesta”

Posle dužeg vremena ljubitelji horor filmova konačno će uživati u zastrašujućem ostvarenju “Nevesta” ruskog reditelja Svjatoslava Podgajevskija koji je od sutra u domaćim bioskopima. Za film, koji je dobio sjajne kritike u Evropi, vlada veliko intersovanje i američkih studija, pa je tako Lionsgate već angažovao autorski tim filma „Conjuring“ i najavio snimanje američke verzije ovog sjajnog horora.

Najavu prikazivanja filma “Nevesta” prati kampanja u okviru koje su sugrađani oduševljeno, ali i bojažljivo, sretali po gradu Nevestu, sa kojom su, iako ih je plašila, ipak želeli i da se slikaju. One, koji su je propustili, Nevesta će dočekati na premijernom prikazivanju u bioskopu Cineplexx u Ušće shopping centru, sutra od 20.40h.

“U ruskoj istoriji su poznati različiti i vrlo čudni običaji i rituali tokom održavanja ceremonija, pa smo ih objedinili u ovom filmu, iako je cela ideja potekla od jednog članka na temu običaja. Ritual fotografisanja umrlih koji se naročito provlači kroz istoriju, bio mi je posebno intrigantan, i na njemu je, pre svega, baziran scenario”, rekao je reditelj.

Nevestu igra mlada glumica Victoria Agalakova, kojoj je ovo prva glavna uloga na filmu, dok mladoženju igra Vyacheslav Chepurchenko, poznat po svojoj roli u tv seriji “Infidelities”.

Tokom 19.veka u Rusiji je održavana tradicija fotografisanja umrlih članova porodice. To je činio i jedan fotograf, koji je svoju ženu, kada je umla,sahranio pored tela device kako bi oživeo duh svoje žene u telu mlade devojke. Nepredviđene okolonosti prekinule su ritual, što je dovelo do toga da se oživela žena ponaša čudno. U modernom dobu, Nastja i njen verenik Ivan putuju u porodičnu kuću njegovih roditelja, gde planiraju da održe venčanje. Međutim, Nastja vremenom uviđa čudne događaje u kući i shvata da je ona zapravo žrtva čudnih rituala porodice svog verenika.

Film “Nevesta” od sutra se nalazi na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji i regionu.

A HEJ! i prijatelji iz distributerske kuće FAME Solutions su rešili da vas u petak, 6. aprila vode u bioskop. Delimo 3×2 karte za projekciju u 18,20 u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, u sklopu tržnog centra BIG. Sve što treba da uradite jeste da budete brzi, pošaljete tačan odgovor na pitanje: “Kako se zove glavna glumica?” na mail hej@color.rs i obavezno napišete svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon). Imena dobitnika objavljujemo sutra, 5. aprila na našoj FB strani.

Foto: FAME Solutions

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.