Vodimo vas u bioskop da gledate sjajan triler „GLAS”

U bioskope je stigao triler „GLAS”, sa sjajnom glumačkom ekipom koju čine: Džejms Makavoj, Brus Vilis, Semjuel L. Džekson i drugi.

Od reditelja filmova “Podeljen” i “Nesalomiv”, M. Najta Šjamalana, u bioskope je stigao film neočekivanih obrta – GLAS (GLASS). Napet i uzbudljiv, GLAS priča priču o tri čoveka, koji veruju da imaju nadljudske moći, poput heroja iz stripova, a njih tumače neka od najzvučnijih imena Holivuda, Džejms Makavoj, Brus Vilis i Semjuel L. Džekson.

Iz filma Nesalomiv, Brus Vilis se vraća kao Dejvid Dan kao i Semjuel L. Džekson kao Elajdža Prajs, poznatiji po svom pseudonimu gospodin Glas. Njima se priključuju, iz filma Podeljen, Džejms Makavoj, reprizirajući svoju ulogu Kevina Vendela Kramba i sve mnogobrojne ličnosti sa kojima živi i Anja Tejlor-Džoj kao lik Kejsi Kuk, jedini zarobljenik koji je preživeo susret sa Zveri.

Nadovezujući se na priču s kraja filma Podeljen, Glas pronalazi Dana u potrazi za Krambovom nadljudskom verzijom, Zveri, u seriji burnih susreta, dok Prajs prvobitno tajnovito prisutan prerasta u organizatora sukoba koji čuva tajne pogubne za obojicu.

“Filmovi Nesalomiv i Podeljen su u neku ruku priče koje se bave destruktivnim superherojima. Podeljen uopšte nije ni izgledao kao film o superheroju ili antiheroju. To je zapravo bila zastrašujuća priča koja je na kraju samo nagovestila da nije reč o običnim ljudima. Došlo je vreme da superheroje smestimo u različita okruženja i situacije i ovaj film to definitivno radi. Kevin je lik kog je majka zlostavljala i kao posledica toga, njegov um je napravio određene podele i barijere. Pored te 23 ličnosti koje je stvorio, on je neko ko je dugo bio u određenoj vrsti kome, dok su druge ličnosti koristile njegovo telo, a on je samo jedan od svih tih likova,” izjavio je mladi i talentovani glumac, Džejms Makavoj.

HEJ! je rešio da vas obraduje i u saradnji sa distrubuterskom kućom Taramount poklanjamo 3×2 karte za petak (25.1.) u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 19:50h.

Kako biste kokurisali za karte budite brzi i odgovorite na pitanje „Iz kog filma iz 2000. godine uloge repriziraju Brus Vilis i Semjuel L. Džekson, u trileru „GLAS‚?”

A) Nesalomiv (Unbreakable)
B) Podeljen (Split)
C) Petparačke priče (Pulp Fiction)

Svoje odgovore šaljite na mail hej@color.rs i obavezno napišite svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon).  Dobitnike ćemo obavestiti mailom do 14.00 časova, 25. januara.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.