Vodimo vas u bioskop da gledate “Zver”

Dobro poznata tema o vukodlacima, obrađena na novi, interesantniji način u debitantskom ostvarenju “Zver” reditelja Frica Boma na veliko bioskopsko platno stiže danas, 19. aprila. Glavne uloge poverene su mladoj i talentovanoj glumici Bel Pauli i fenomenalnoj Liv Tajler, koja se vraća na veliko platno nakon nekoliko godina pauze.

Ova uzbudljiva horor fantazija o tinejdžerki kojoj će se život promeniti iz korena kad bude otkrila mračnu tajnu iz svog traumatičnog detinjstva, pobrala je pozitivne kritike nakon svetske premijere, što govore i neki od komentara:

“Zver je fenomenalan i originalnan horor film, koji prevazilazi same okvire žanra, nudi snažan nastup glumačkog tria Pauli, Durif i Tajler, sve to uokvireno veštinom debitanta Frica Boma.” (Alex Arabian, Film Inquiry)

“Gospođica Pauli nastavlja da niže uspehe u savladavanju različitih likova koji su joj dodeljeni, pa tako ovde izgleda potpuno prirodno u svom krajnje neprirodnom okruženju za njen lik. Anin prvi izlazak na svetlost dana, interakcije sa kolegama iz škole, razvoj romantičnih osećanja prema Elelninom mlađem bratu, kao i patnja koju doživljava prilikom transformacija, spadaju u najbolje scene ovog ostvarenja. “ (Ben Kenigsberg, NY Times)

Ana je provela ceo život pod budnim okom misterioznog čoveka koji joj se predstavljao kao otac. On je od devojčice skrivao njeno poreklo i držao je zatočenu na tavanu zabačene kuće, usadivši joj strah od Zveri – čudovišta koje luta šumom i jede decu. U 16. godini, Anu pronalazi šerif obližnjeg gradića, Elen Kuper, koja joj pomaže da zaboravi traume i započne novi život. Uz pomoć Reja, simpatičnog mladića, Ana će ubrzo spoznati čari tinejdžerkog doba. Međutim, kako se u njoj bude budila devojka, tako će polako početi da joj se vraćaju košmari iz detinjstva. Priče o krvoločnoj Zveri proganjaće je sve dok ne bude otkrila zastrašujuću istinu o sebi…

Film “Zver” je na repertoaru domaćih bioskopa od 19. aprila u distribuciji Dexin filma.

A HEJ! i prijatelji iz distributerske kuće Dexin film su rešili da vas u subotu, 21. aprila vode u bioskop. Delimo 3×2 karte za projekciju u 21,30 u bioskopu Cineplexx BIG Beograd, u sklopu tržnog centra BIG. Sve što treba da uradite jeste da budete brzi, pošaljete tačan odgovor na pitanje: “Kojim glumicama su poverene glavne uloge?” na mail hej@color.rs i obavezno napišete svoje podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon). Imena dobitnika objavljujemo sutra, 20. aprila na našoj FB strani.

Foto: Dexin film

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.