Vodimo vas u bioskop da uživate uz film”Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda”!

Duhovit, raspevan i veseo film “PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA” (PITCH PERFECT 3) večeras je imao svoju premijeru, a HEJ! i distributer filma Taramount Film su rešiili da vas ovog vikenda oraspolože.

Dakle jasno vam je, troje najsrećnijih hejovaca imaće prliku da u subotu, 23. decembra pogledaju film u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, u 18.45.

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu “PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA”, trećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svetskom box ofiicuu.

Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otktivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac “praveći muziku ustima”. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, po poslednji put.

Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu “Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda”, nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena.

Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Hendlman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film će režirati Triš Si (“Uhvati ritam 5”).

Troje najbržih koji pošalju tačan odgovor na pitanje “Kako se zove reditelj filma?” na naš mail hej@color.rs sa svojim podacima – ime, prezime, grad i kontakt telefon, osvojiće po dve karte za projekciju od 18:45 u subotu 23.13. u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Dobitnici karata će biti obavešteni mailom.

Foto: Taramount film

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.