Vodimo vas u bioskop! Sa HEJ!om i Tuckwoodom na “Kralja lavova”!

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu.

Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Među fantastičnim glumcima koji su pozajmili glasove nalaze se i Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, Džejms Erl Džons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon. Koristeći nove i smele tehnike kako bi ponovo oživeli neke od najomiljenijih likova, sada na potpuno nov način, Diznijev „KRALJ LAVOVA“ zarikaće u bioskopima od 17. jula 2019. godine.

 

Režija: Jon Favreau
Glasovi: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kani, John Oliver, Florence Kasumba, Eric André, Keegan-Michael Key, JD McCrary, Shahadi Wright Joseph, with Beyoncé Knowles-Carter i James Earl Jones / Sinhronizacija: Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Marko Gvero, Milan Antonić, Nikola Šurbanović, Andrijana Oliverić, David Marković, Lejla Hot, Elizabeta Đorevska, Vladan Živković, Davor Perunović, Tanja Banjanin…
Scenario: Jeff Nathanson
Žanr: Animirana avantura
Studio: Disney

KAKO DO POKLONA?

Prvih dvoje koji nam pošalju poruku u inboks na Facebook stranici HEJ! magazina sa podacima (ime, prezime i broj telefona) osvojiće 2×2 karte za sutrašnju projekciju (25. jul) u bioskopu TUCKWOOD u 17:30 časova.

BUDITE BRZI I SREĆNO!

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.