VODIMO VAS U BIOSKOP: Za najbrže poklon karte za film “Krcko Oraščić i četiri kraljevsta“

U HEJ! 87 otkrili smo neke tajne filma “Krcko Oraščić i četiri kraljevsta“ i znamo koliko vam se dopada rubrika.  Isto tako znamo da ćete se obradovati jer vas ovog vikenda vodimo u bioskop!

Da, da dobro ste pročitali – zahvaljujući našim prijateljima iz distributerske kuće Taramount delimo karte i to 3×2  za subotu 15. decembar za projekciju u 16.15 u bioskopu Cineplexx BIG Beograd.


A ako ne znate o čemu je reč u filmu donosimo kratak prikaz.

Jedino što Klara želi je ključ, jedinstveni ključ koji može da otvori kutiju koja sadrži dragoceni poklon. Zlatna nit, koja joj je pokazana na godišnjoj zabavi njenog kuma, Droselmajera, odvešće je u nepoznati i misteriozni paralelni svet. U tom svetu Klara upoznaje vojnika po imenu Filip, bandu miševa i regente koji vladaju u tri kraljevstva: Zemlji pahuljica, Zemlji cveća i Zemlji slatkiša. Klara i Filip moraće da oslobode četvrto kraljevstvo, koje teroriše Majka Medenjak, da vrate Klarin ključ i da uspostave harmoniju.

U ovoj čarobnoj avanturi iz studija Dizni, glavne uloge tumače Kira Najtli, Helen Miren, Mekenzi Foj, Morgan Frimen i mnogi drugi.

– Vila Šećera je oličenje ženstvenosti – smatra Kira Najtli koja tumači ovaj lik u filmu.

Volim mnogo da istražujem o liku pa sam tako počela sa muzikom, da bih vremenom došla i do njenog karakterističnog smeha. Kasnije sam otkrila njen devojački glas koji ima dve strane: čistu ženstvenost ali istovremeno i strogoću.

Najbolji deo u vezi sa likom Majke Medenjak, sudeći po Helen Miren koja je tumači je to što je ovo potpuno nova ličnost u priči o Krcku Oraščiću.

Ovaj lik možete da gradite kako god poželite. Volim što je blagi odmetnik i podseća na pirate. Ima drveni mač, odeća joj je skroz nabacana i iscepana i uopšte nije nežna kao Vila Šećera. Majka Medenjak je izuzetno gruba i uvek spremna za borbu.

Kako do karata?

Odgovori na pitanje “Koji lik u filmu “Krcko Oraščić i četiri kraljevsta” tumači Helen Miren?
a) Vila Šećera
b) Majka Medenjak
c) Vila Slatkiša

Tačan odgovor pošalji na mail hej@color.rs i napiši svoje podatke – ime, prezime, grad i kontakt telefon.  Dobitnike ćemo obavestiti mailom u petak posle 13 časova.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.