VODIMO VAS U BIOSKOP: Za najbrže poklon karte za film “Smrtonosne mašine“

Prošle nedelje u bioskope širom Srbije stigao je film “Smrtonosne mašine”. Mnogi od vas su čitali istoimenu knjigu koju je kod nas objavila izdavačka kuća “Publik Praktiku” i sigurni smo da jedva čekate da pogledate film.

Za one koji ne znaju o čemu je reč donosimo kratak prikaz filma, a tu je i trejler da vam sve dočara.

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usled kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Netsvorti (Robert Šian), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Šo (Hera Hilmar). Dve suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promeni budućnost.

Sjajna vest je da u saradnji sa distributerskom kućom Taramount za vas imamo 3×2 karte za projekciju filma “Smrtonosne mašine” u sredu, 12. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City u 19.30.

Sve što vi treba da uradite da da odgovorite tačno na pitanje.

Šta su smrtonosne mašine iz istoimenog filma?
a) životinje
b) roboti
c) gradovi u pokretu

Svoje odgovore i podatke (ime, prezime, grad i kontakt telefon) šaljite na mail hej@color.rs sutra do 12.00 a mi ćemo dobitnike obavestiti mailom o načinu preuzimanja karta.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.