Nagrađen stohiljaditi gledalac filma “Vojna akademija 3 – novi početak”

Film “Vojna akademija 3 – novi početak” za samo dve nedelje prikazivanja, od premijere u Sava centru 08. novembra, pogledalo je 100.000 gledalaca širom Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Film je već posle prvog vikenda prikazivanja, sa više od 50.000 gledalaca, postao najuspešnije domaće ostvarenje u ovoj godini!

Jubilarni, stohiljaditi gledalac sinoć je nagrađen na projekciji filma u bioskopu Zvezda u Boru uz prisustvo glumačke ekipe filma. Ovom prilikom mnogobrojni gledaoci ispunili su salu i ovacijama pozdravili ekipu filma, a najviše sreće imao je četvrnaestogodišnji Nemanja Stefanović iz Bora, koji je osim druženja i fotografisanja sa ekipom filma, osvojio mobilni telefon.

Glumačka ekipa iz “Vojne akademije” za samo dve nedelje obišla je Beograd, Niš, Novi Sad, Kragujevac, Kruševac, Šabac, Smederevo, Lazarevac, Vršac, Čačak, Aranđelovac, Svilajnac, Valjevo, Inđiju i Veliku Planu . Omiljeni junaci serijala o oficirima Vojske Srbije posetiće već danas Dom kulture u Ubu, a 30. novembra i Kulturni centar u Paraćinu.

Film će 9. decembra imati i svečanu premijeru u Beču, u bioskopu UCI KINOWELT Millennium City sa početkom u 20 sati, a publika će i tada imati priliku da pozdravi protogoniste filma.
Novi nastavak “Vojne akademije” donosi nove profesionalne i ljubavne zaplete i prepliće sudbine junaka jedne od najgledanijih serija. Tu su dobro poznati junaci, sada – u oficirskim uniformama: Bojan Perić, Radovan Vujović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, kao i Ljubomir Bandović, Nebojša Milovanović, Miloš Timotijević, Olga Odanović, Ivana Mihić, Mladen Nelević, Olivera Viktorović, Predrag Smiljković, Milica Mihajlović, Jelica Sretenović, Goran Radaković, a stigla je i nova generacija glumaca: Vučić Perović, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Gordana Paunović. U filmu igraju i Miodrag Miki Krstović, Zinaida Dedakin, Slobodan Tešić, Nenad Ćirić, Branka Šelić, Tatjana Venčelovski…

Scenarista, po motivima priče Gordana Mihića, je Boban Jevtić, koscenarista Milan Konjović, a producent Nebojša Nele Garić. Distributer filma je Art Vista.

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.