VREME JE ZA ŽURKU! Najbolji saveti za buduću kraljicu svakog partyja

Istakni oči, izaberi garderobu u kojoj se osećaš sjajno, dodaj nakit, malo šljokica u make-up i sezona žurki može da počne. Odabrali smo nekoliko trikova i saveta kako da na novogodišnjem provodu – i svim ostalim žurkama koje te očekuju – izgledaš savršeno!

Promena je dobra

Najvažnije pravilo svakog upečatljivog izgleda za žurku glasi – budi drugačija! Nije stvar u tome da se razlikuješ od ostalih, poenta je u tome da budeš drugačija od svoje “svakodnevne sebe”. Ako si stalno u pantalonama, vreme je za haljinu. Ako je tvoja kosa gotovo uvek vezana, sada napravi lokne. Iznenadi sve neočekivanom promenom.

Kreni od mirisne kupke

Spremanje za svaki izlazak, a naročito za dugoočekivanu žurku, najbolje je započeti sa toplom, mirisnom kupkom. Ako si napeta a želiš da se smiriš, kako simpatija ne bi primetila tvoju nervozu, izaberi kupku sa mirisom lavande ili vanile. Ako ipak želiš da se razbudiš i povratiš energiju nakon napornog dana, preporučujemo ti miris limuna, narandže ili ruzmarina. Savetujemo ti samo da voda ne bude previše topla, ne želimo da zaspiš!

Nokti pričaju priču

Ako ikada sebi možeš da daš oduška sa bojama, onda je to novogodišnja žurka. Nijedan nail art tada neće biti previše. Ove sezone dominiraju crvena i sve njene nijanse – od maline, ciglacrvene do tamnobordo – crna sa mat i bisernim sjajem, srebrna i zlatna, bež, braon, zelena kao i delikatna bela i žuta. Nokte možeš da ukrasiš ludim nalepnicama. Ukoliko se ipak odlučiš za minimalizam, klasičan manikir ukrasi delikatnim tačkama na početku nokatne ploče ili uz samu ivicu nokta. Možeš nacrtati horizontalne ili vertikalne linije, a možeš i da obojiš nokte u dve boje ili nijanse. Mogućnosti je mnogo, uživaj u izboru.

Prstenčić u kosi

Teen zvezda Shay Mitchell dala nam je super ideju za novogodišnju frizuru – “messy” pletenicu ukrašenu prstenčićem. Odlučiš li se za ovakvu frizuru, nakon što ispleteš pletenicu, razvuci je i olabavi jer nije stvar u tome da izgleda uredno. Prsten koji odabereš za ukras mora biti podesiv kako bi ga dobro pričvrstila na pletenicu. Neka to bude detalj kojim ćeš privući pažnju. Ogrlica i minđuše nisu ni potrebne, jer je prsten za kosu dovoljno upečatljiv.

Crveno i zlatno

Postoje dve boje sa kojima u novogodišnjoj noći ne možeš da pogrešiš, a to su – crvena i zlatna! I nije slučaj samo kada je garderoba u pitanju, već ovo važi i za make-up. Znamo svi da je crveni ruž previše napadan za dnevnu varijantu, ali za večernju, pogotovo novogodišnju noć, pun je pogodak jer jednostavno mami na poljupce. Važno je samo da ga naneseš u tankom sloju, tek toliko da se usne zacrvene, jer ćeš inače ostavljati tragove na čašama i obrazima. Crveni ruž kombinuj sa puderom koji sadrži zlatne čestice i to će biti sasvim dovoljno za wow look.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.