Zimske kreativne radionice 2018. na MEF-u – besplatne radionice za srednjoškolce

Bogat program besplatnih kreativnih radionica za srednjoškolce tokom zimskog raspusta na MEF-u (Jevrejska 24/1, Dorćol).

Očekuju te sjajne teme radionica i savremeni pristup eminentnih predavača i eksperata veština – asistenata i profesora MEF fakulteta.

Ovladaj veštinama koje su najtraženije u 21. veku – prezentacione veštine, marketing u digitalnoj eri, a nauči i kako da zaradiš od svog talenta i svojih sposobnosti.

Period održavanja manifestacije je od 1. februara do 10. februara 2018. godine.
Svaki učesnik ima pravo da pohađa više radionica. Pozivamo te da što pre obezbediš svoje mesto jer je broj mesta ograničen.

Predstavljamo ti bogat program ovogodišnjih Zimskih radionica:

Projekti za početnike – upoznaj se s pojmom projekta, nauči šta je to projektovanje i kakav je način izrade projekta. Kreiraj ciljeve projekta, planiraj aktivnosti i upravljaj rizikom projekta.

WordPress – kreiraj platformu za uređivanje sajtova, pokreni i uredi sajt, a zatim pokaži naučeno.

Internet marketing – copywriting, kreiranje kampanje prema ciljnoj grupi, PR tekstovi samo su neke od tema kojima ćemo se baviti tokom ove radionice. Nauči tajne e-mail marketinga kao i tajne prilikom pretraživanja pojma.

Poslovne veštine – nauči kako se piše dobar CV, motivaciono pismo, kako izgleda intervju za posao i šta poslodavci vrednuju kao dobre odgovore. Posebno zanimljivo: upoznaj svoje profesionalne talente.

Freelancer – uz primer jednog od predavača, uz to i business coacha, saznaj kako da zaradiš na društvenim mrežama, a zatim, kad saznaš tajne uspešnog digitalnog poslovanja, učestvuj u takmičenju inicijalnog razgovora sa investitorom ili poslodavcem – speach deck.

Radionica javnog nastupa – nauči o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji, savladaj retorske veštine, uvežbaj nastup pred publikom, ali i pred kamerom.

Kursevi jezika – A1 nivo
Kurs nemačkog jezika
Kurs italijanskog jezika

Kao i prethodne godine, najbolje očekuju vredne nagrade, a kakva je atmosfera bila na Zimskim kreativnim radionicama 2017. godine, pogledaj ovde.

Više o načinu prijave saznaj klikom na ovaj link.

Prijavi se, pozovi i svoje društvo da učini isto – budite bolji od drugih!

Vidimo se na MEF-u!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.