HEJ! 73 je u prodaji!!!

U sivom ogrtaču od magle i haljini od žute kukuruzne svile jesen je nečujno stigla. Svojim zlatnim rukama nežno je zagrlila celu prirodu podarivši joj tako nove raskošne boje. Šta je jesen vama podarila? Previše školskih obaveza, a premalo slobodnog vremena? 🙂 Znamo da vam je teško da se naviknete na novi, ubrzaniji i ozbiljniji tempo, ali isto tako znamo šta vam može pomoći u savladavanju teških i napornih školskih lekcija. Vaš omiljeni časopis HEJ!, koji nestrpljivo čeka da se nađe u vašim rukama!

Moramo se pohvaliti i reći vam šta ovaj divni oktobar nama donosi. Proslavu 6. rođendana! Iz godine u godinu nastojali smo da ostanemo verni prvenstveno sebi, a zatim i vama. Zaista smo se trudili da budemo zanimljivi, poučni, opuštajući i jedinstveni i nadamo se da smo u tome i uspeli. Sazrevamo zajedno, to nam je jasno i verujemo da ćemo uzajamnim poštovanjem biti sve bolji! Redakcija svakog dana kroz vaša pisma prima ljubav i podsticaj koji nam je preko potreban kada se umorimo. Međutim, baš vi i vaše reči hvale i podrške nam ne dozvoljavaju da pokleknemo i hvala vam na tome!

U ovom broju za vas smo, kao i uvek, pripremili mnoštvo zanimljivih tema pa ćemo vam deo njih predstaviti.

Pričamo stalno o ljubvavi, a sada nam je tema nesrećna ljubav – scenario koji je, nažalost, svako od nas proživeo bar jednom u životu. Kako se nositi s neuzvraćenom ljubavi, patnjom i svom ostalom zbrkom osećanja koja nas muči dok smo nesrećno zaljubljeni?  Kroz priču veoma tužne i nesrećno zaljubljene hejovke pokušali smo da pronađemo odgovore na nekoliko teških, ljubavnih pitanja…

I u prijateljstvu, kao i u ljubavi, važi ona „u dobru i u zlu”. Znači da svojoj prijateljici moraš biti podrška i kad je u nevolji: evo kako ćeš joj pomoći kad je u frci…

Super test će vas oduševiti to smo sigurni jer vam pomaže da otkrijete šta profa stvarno misli o tebi? Ako sa svojim profom nikako ne možeš da pronađeš zajednički jezik, možda je vreme da saznaš u čemu je caka…

I ovog meseca donosimo ekskluzivne priče sa poznatim facama. Zvezda serije “Soy Luna” Karol Sevilla otkrila nam je deo onoga što nas očekuje u narednim epizodama, a odlučila je da podeli i par zanimljivosti iz svog života, kao i nekoliko saveta sa našim čitaocima.

Verovatno je teško poverovati da je “Kingsman: Tajna služba” bio prvi film u kojem je Taron Egerton ikada glumio… Sada, nakon tri godine, velški glumac reprizira ulogu Eggsyja u nastavku franšize – “Kingsman: Zlatni krug”, a samo za HEJ! odgovara na cool pitanja!

Slavni blizanci Marcus i Martinus imaju savršen recept za pisanje domaćih zadataka s lakoćom, uspešno jutarnje buđenje, ali i lek protiv kašnjenja u školu…

Društvene mreže totalno su zaludele svet, a Instagram u tome prednjači. Ono što na svojim profilima objavljuju slavne face zanima baš sve. A kojih 10 zvezda na Instagramu prati više od milijardu ljudi saznaje naravno HEJ!

Beauty i fashion strane su naravno u znaku jeseni.

Predstavljamo vam top 5 make-up trendova za jesen koja će sudeći po novoj „essence” kolekciji, biti sve samo ne dosadna! Možda ćeš hteti tek lagano da naglasiš svoju prirodnu lepotu, a možda ćeš isprobati i nešto totalno otkačeno, poput plavog ruža za usne!

Vreme je da obnoviš garderobu jer jesen je modno godišnje doba broj jedan. Ako si u potrazi za novom jaknom, majicom, cipelama… pomoći će ti HEJ! trendometar!

I naravno šlag na tortu je pregršt poklona koje smo spremili za vas, a kako možete da ih osvojite saznajte u HEJ!-u!

Sa novim pričama, temama i savetima se vidimo 6. novembra, kada izlazi novi broj HEJ!-a! Redakcija vašeg omiljenog teen časopisa vam šalje pozdrave i nada se da ćete uživati u ovom, rođendanskom broju!

Tekst: Marija Milanović Gajić

3 Comments

  1. Stvarno prelep uvod u ovaj broj💝Posebno mi se svidio trendometar💝I jedva cekam da ga kupim😘😘😘💜

    1. Dragi Hej! htela sam da pitam možeš li postaviti postere braće Salvatore ili Iana Somerhaldera i Vampirskih dnevnika. Unapred hvala

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.