HEJ! 75 je u prodaji!!!

Dragi naši, decembar je stigao, a sa njim je zavladalo i pravo magično raspoloženje! Ta magija uhvatila je i redakciju vašeg omiljenog magazina i već uveliko pevamo praznične pesmice… Zato i vama predlažemo da se udobno smestite u fotelju i krenete sa čitanjem magazina jer smo vam pripremili brojne zanimljive teme.
I ovog meseca tu su dobro poznate teme – ljubav, prvi poljubac, moda, lepota…

Sviđa ti se dečko iz susednog razreda? Nateraj ga da te primeti. Zavođenje je čarobna igra i devojke su u njoj pravi majstori, a evo kako i ti možeš ovladati svojim ljubavnim supermoćima…

Ti i on ste se napokon cmoknuli. Jupiiii! Ali kako će se stvari odvijati dalje? Nema sumnje, kad padne prvi poljubac, to je čista magija. No, toliko je nervoze i pritiska vezano za taj prvi poljubac, da kad se napokon dogodi, više uopšte ne znaš gde ti je glava i šta dalje. Evo nekoliko mogućih scenarija koji bi se mogli odigrati i odgovora na pitanja koja bi te mogli mučiti…

Ako si i ti među onima koji okreću očima čim čuju prvu božićnu pesmu na radiju već početkom novembra, onda verovatno jedva čekaš da se sva ta praznična ludnica završi. HEJ! ti donosi 20 20 koraka koji će ti pomoći da da ne poludiš od šljokica i dosade…

Htela bi roditeljima da postaviš neko škakljivo pitanje, a nemaš pojma kako? HEJ! i tu priskače u pomoć: evo kako ćeš od njih dobiti odgovor na sve što te zanima…

Za sve koji nisu mogli da dođu na konferenciju #mtsTeenTalk reći ćemo samo – obavezno pročitajte HEJ! report i posetite naš sajt www.hejmagazin.rs kako biste mogli da odgledate sve panele.

A kao što smo rekli, ovaj broj je u prazničnom duhu te su tu dve sjajne DIY rubrike kojima vas “teramo” da pokažete koliko ste kreativni. Pozivamo vas da pravite kolačiće i čestitke, fotkate ih i pratite HEJ! na društvenim mrežama jer spremamo iznenađenja za vas!

I ovog meseca donosimo ekskluzivne priče o poznatim facama.


Šta je zajedničko Malumi, J Balvinu i Luisu Fonsiju?! Postigli su neverovatan, svetski uspeh iako pevaju na španskom…

Harry, Louis, Liam, Niall i Zayn super uspešnu 1D karijeru zamenili su prilično uspešnim solo karijerama. A ko se najbolje snašao kao solisata…

Pitali smo Brankicu i Luku , glavne aktere novogodišnje predstave “Ponoćna čarolija”, koja sećanja ih vežu na najlepši deo godine, kao i koje su mu želje za narednu 2018.

U moru blogova i youtube kanala pažnju vam je sigurno privukao Glam and glitter by Tamara Kalinić. HEJ! ekipa je pričala sa Tamarom, koja nam je otkrila neke zanimljive detalje iz svog života.

I u rubrici Beauty mix bavili smo se poljupcima.

Donosimo vam trikove uz koje će vam ljubljenje postati još draže i zanimljivije. Pored ogromnog simpatisanja, želje za blizinom i upuštanja u nežne poljupce, potrebno je imati i negovanu kožu usana. Tek tada se možete u potpunosti opustiti i prepustiti slatkim malim nežnostima.

Vreme je dosad bilo odlično pa nismo morali da se skrivamo u gomili tople odeće. Ali kad počne prava zima, moraćemo da izvučemo “najteže oružje”: podstavljenu jaknu!

A za kraj savet – napišite pismo Deda Mrazu sa svim vašim željama za 2018. godinu. Mi smo našu novogodišnju listu želja i ciljeva zalepili na zid i krećemo već sada da radimo na ostvarenju istih.

Do sledeće godine puno vas pozdravljamo i pozivamo da nam i dalje šaljete viceve, blamove, školske bisere, predloge, kritike i zanimljive fotografije na mejl hej@color.rs.

Čitamo se do sledećeg broja, koji izlazi 3. januara!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.