HEJ! 76 je u prodaji!!!

Dragi naši fanovi, još jedna uspešna godina je iza nas, a sa velikim žarom krećemo da pokorimo ovu koja nam je upravo stigla. I naravno tu će nam biti potrebna vaša pomoć, jer ste vi, dragi hejovci, zaslužni što smo tako sjajni.
Ali da biste nam pomogli da budemo još bolji, mi moramo da se trudimo da ispunimo vaše želje, saslušamo vaše kritike i uvažimo sugestije koje nam svakodnevno šaljete, pa vas pozivamo da tako nastavite i u 2018!

I nadamo se da će vas već prvi broj u ovoj godini oduševiti. Tu je poklon za sve verne fanove – kalendar za 2018. godinu.

Čitateljke su nam se javljale sa jednom ljubavnom mukom. On je zgodan, pametan i zaljubljen u tebe… ko bi mogao poželeti više? Ali vaša veza ima jednu ozbiljnu manu: ti nisi jedina devojka koju voli! Ne misliš li da je krajnje vreme da Gospodin Neodlučni prestane da sedi na dve stolice i napokon odluči: ona ili ti?

Vreme je za promene… Neka ti 2018. bude bolja od svih! Želiš li idućih 12 meseci da budeš srećnija, pozitivnija i bolja osoba? Nema problema, uz ove novogodišnje odluke to će ići samo od sebe…

Super test će vam se dopasti sigurno… Ti i on ste super drugari, ali čini ti se da možda prema tebi ipak oseća nešto više? Odgovori na deset pitanja koja se nalaze u HEJ! 76 i bićeš sigurna…

Želiš da na Instagramu budeš prava zvezda? Zavirili smo na profile vaših omiljenih zvezda, koje prate milioni ljudi i otktivamo vam njihove najbolje insta-trikove!

Pisali smo o zvezdama koje ste tražili…

Sigurni smo da svi fanovi Marcusa & Martinusa već imaju 25. marta zaokružen crvenim markerom na kalendaru i da već polako odbrojavaju dane do njihovog nastupa u Beogradu. Ni mi ne možemo dočekati i već smišljamo čime ćemo sve iznenaditi njihove najvernije fanove. Naravno da ćemo vas voditi na koncert, a neki od vas će ih možda i upoznati… OK, nemojte još padati u nesvest, ima još vremena do tada, više o svemu saznaćete u idućim brojevima HEJ!-a. A dok čekate njihov dolazak u Srbiju, naučite još ponešto o njima…

Rubriku YouTube scena obožavate, a ovog meseca u njoj se našla Mila Antonović. Rekla nam je da početak nije bio lak, ali nije htela da odustane i danas je idol mnogim hejovkama koje prate njen kanal i Instagram profil

Nismo mogli da preskočimo raskide koji su obležili 2017 i o kojima se (još) uvek priča…

Nakon burne godine u kojoj je preživela ozbiljne zdravstvene probleme, učestvovala na stvaranju nove serije, osvajala muzičke liste, Selena Gomez je spremna za nove izazove i nove muzičke uspehe i zasluženo se našla u janurskom broju magazina HEJ!

Strane posvećeni lepoti i modu su sastavni deo magazina, pa vam tako u ovom broju donosimo priču o 5 mitova o zimskoj nezi. Zimsko vreme, sneg i hladnoća uvode posebna beauty pravila. Ali nisu sva pravila koja odranije poznaješ baš 100% tačna. Evo šta zaista moraš znati…

Znaš li da čista koža ima malu tajnu… Pssst, tajna čiste kože je u proizvodu koji se zove „Luna play plus”. Kada ga jednom isprobaš, tvoja svakodnevna beauty rutina promeniće se zauvek… A samo u HEJ! vam daje šansu da osvojite čak 3 „Luna play plus” uređaja za dubinsko čišćenje lica.

Ove sezone nosi se drago kamenje. OK, ne ono pravo, ultraskupo, nego ono koje svi možemo da priuštimo – u bojama. Koji ćeš ti dragulj izabrati: zeleni smaragd, crveni rubin, plavi safir, žuti opal ili ružičasti ametist?

I ovog meseca u HEJ!-u potražite super akcije u kojima možete da osvojite neverovatne poklone, zato se brzo bacite na crtanje i pisanje jer pisma moraju da budu kod nas najkasnije 26. januara.

Poziv da zajedno sa nama kreirate časopis i dalje je otvoren. Šaljite nam na mail hej@color.rs najsmešnije viceve, blamove, strašne priče, školske bisere, zanimljive fotke, poruke za život, teen priče… A ne zaboravite i da crtate, seckate, lepite i pravite najluđa pisma, a mi ćemo vaš trud nagraditi.

Uživajte u januarskom broju, a mi već vredno radimo na narednom, koji stiže 5. februara.

 

 

 

2 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.