HEJ! 77 je u prodaji!!!

Dragi naši hejovci i hejovke da li se i vama učinilo da januar nikada neće proći? Nama se baš odužio, a verujemo i vama jer ste nam pisali i zapitkivali nas kada stiže novi HEJ! i evo ga konačno da vama koji ste na raspustu ulepša dane, a onima koji idu u školu pomogne da se izbore sa školskim mukama.

Sve što volite smo spakovali i ovog meseca na naše strane… Pa da krenemo od ljubavi… Koliko puta ti se desilo da nema dečka ni za lek, a onda se odjednom zaljubiš u dvojicu. Već slutimo odgovor i zato donosimo cool savete kako da odabereš pravog!

Problemi sa drugarima?Prezahtevni profesori? Previše gradiva? Sve ovo vam je poznato i zato vam pomažemo da doskočite školskim mukama.

Mogu li brat i sestra živeti pod istim krovom? Nije uvek lako, ali naravno da mogu i zato vam predstavljamo priručnik za preživljavanje sa bratom.

Da li ste ti i ona drugarice do kraja života? BFF test box donosi odgovor na to pitanje!

Obožavamo kada nam poštar donese gomilu koverata, sa uživanjem otvaramo svaku i pažljivo čitamo šta pišete.
A u pismima mnogo želja da pišemo o vašim idolima i zato su tu dobro poznate face, ali i neka nova lica koja će brzo postati vaši miljenici.

Da li znate ko je devojka koja je neobičnim profilom na Instagramu začarala fanove, zatim postala zvezda reality serije “Love & Hip Hop”, a tek onda osvojila svet pesmom “Bodak Yellow”? Da, pogodili ste Cardi B – nova hip-hop kraljica!

Rubrika posvećena K-pop zvezdama se ustalila jer ste to vi tražili, a ovog meseca predstavljamo grupu Monsta X.

U svetu muzike pojavili su se neki novi boy bendovi, upoznajte ih na vreme!

Bez strana posvećenih lepoti i modi ne bismo mogli da zamislimo HEJ!

U mesecu ljubavi vreme je za kombinacije kojima ćeš svima pokazati kako si romantična, ali i snažna. Crvena boja vise pristaje tamnokosim devojkama, ali i plavuše svoj stil mogu da upotpune crvenim detaljima.

Šta radiš kada ti se ne pere kosa? HEJ! ima super savete! A Zendaya nam je otkrila svoju jutarnju beauty rutinu!

I ovog meseca spremili smo mnogo poklona za vas, zato pažljivo čitajte, a zatim se bacite na ispunjavanje zadataka koji vam mogu doneti vredne nagrade. Svakako ona najvrednija je šansa da upoznate Marcusa i Martinusa, zato budite kreativni jer će žiri biti poprilično zahtevan.

Poziv da zajedno sa nama kreirate časopis i dalje je otvoren. Šaljite nam na mail hej@color.rs najsmešnije viceve, blamove, strašne priče, školske bisere, zanimljive fotke, poruke za život, teen priče… A ne zaboravite i da crtate, seckate, lepite i pravite najluđa pisma, a mi ćemo vaš trud nagraditi.

Uživajte u februarskom broju, a mi već vredno radimo na narednom, koji stiže 5. marta.

3 Comments

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.