HEJ! 78 je u prodaji!!!

Dragi naši… radujete li se proleću kao i mi? Jedva čekamo da nas sunce izvuče napolje, da uživamo u prirodi, cveću, šetnjama sa drugaricama, pričama o novim sipmatijama… A za uživanje vam je potreban i saveznik zvani HEJ! jer donosi pregršt zanimljivih priča koje će vas zabaviti, opustiti i nasmejati.

Kako bismo svi bili spremni za lepe dane koji nam stižu, otkrivamo vam veoma jednostavne vežbe koje možete da radite kod kuće. Savetujemo vas i kako da se našminkate za svaku priliku, a modna rubrika će vam se sigurno dopasti!

Proleće uvek donosi nove ljubavi… Prvi dejt, prvi kiss, ko, kada, zašto… uf, ljubav je baš komplikovana! Zapravo i nije, ali moraš naučiti neke osnove. A samo ti HEJ! donosi super savete!

Znamo da se MMeri raduju koncertu Marcusa i Martinusa, a HEJ! vam donosi ekskluzivan intervju sa njima, a sve radove koji su stigli na konkurs spremamo da predamo momcima kad stignu u Beograd.

Poziv da zajedno sa nama kreirate časopis i dalje je otvoren. Šaljite nam na mail hej@color.rs najsmešnije viceve, blamove, strašne priče, školske bisere, zanimljive fotke, poruke za život, teen priče… A ne zaboravite i da crtate, seckate, lepite i pravite najluđa pisma, a mi ćemo vaš trud nagraditi.

I dok vi budete uživali u martovskom broju, znajte da ekipa već vredno radi na narednom, koji stiže 2. aprila.

9 Comments

  1. aman ljudi moje jadno srce pa prvo monsta x sada i got7 pa meni treba hitna pomoc svaki put kad ih pogledam na zidu srcku dobijem od lepote

  2. Da li moze poster serije The 100 🙂 premijera 5. sezone je 24. aprila pa bi bilo super da to spomenete u sledecem borju 🙂

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.