HEJ! 79 je u prodaji!!!

Dragi naši konačno je stiglo proleće i verujemo da uživate u lepom vremenu, ali i u našem novom broju, jer smo vam pripremili mnogo toga zanimljivog.

Pre svega, moramo se pohvaliti da smo bili na koncertu Marcusa i Martinusa i donosimo vam pregršt fotografija.

 

Objavljujemo i kojih deset torbica su ušle u uži izbor, a vi obavezno glasajte, jer pored toga što učestvujete u odabiru pobednika, možete osvojiti i cool nagradu.

Takođe tu je i novi konkurs. Pokažite nam svoje dizajnersko umeće i kreirajte cipele za proleće/leto 2018, a pobednicu očekuje vredna nagrada, a biće i onih utešnih.

Zavirili smo i u živote vaših idola.

Tako vam predstavljamo grupu EXO koja K-pop scenom vlada već sedam godna, nedavno su nastupili na zatvaranju zimskih Olimpijskih igara u Pyeongchangu, proglašeni su najuticajnijim boy bandom u Koreji…

U rubrici YouTube scena upoznajemo vas sa totoalno ludom ekipom kalifornijskih influensera – Clout Gang koji su odlučili da udruže snage i osnuju najjaču YouTube ekipu u svemiru…

U rubrici Star report vaši idoli su nam priznali da i oni nisu savršeni, Dua Lipa nam otkriva svoja ljubavna pravila, a  Ariana Grande je ispričala kako se nosi sa hejterima.

Nismo zaboravili ni standarne rubrike, kao što su Tajne srca. Ovog puta osvrnuli smo se na muku miliona tinejdžerki i tinejdžera  – šta kada ti se sviđa super drug, kako izaći na kraj. Priznati ili prećutati? HEJ! donosi super savete zato obavezno čitajte pažljivo!

 

Bez mobilnih telefona ne možemo da zamislimo život, ali i o njima moramo voditi računa. I tvom pametnom telefonu je potrebna pomoć i zaštita kako bi trajao što duže i kako bi svi podaci u njemu bili sigurni! A HEJ! te savetuje šta sve možeš uraditi…

 

Naravno, tu su i beauty i fashion cake i noviteti.Ponovo smo se osvrnuli na teme, nedoumice i probleme koje vas svakodnevno muče i okružuju.

Kao i u svakom broju, pozivamo vas da zajedno sa nama kreirate časopis. Najsmešnije viceve, blamove, strašne priče, školske bisere, zanimljive fotke, poruke za život, teen priče… šaljite nam na mail hej@color.rs. Nastavite i da crtate, seckate, lepite i pravite najluđa pisma, a mi ćemo vaš trud nagraditi.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 7. maja, kada izlazi novi broj HEJ!-a!

20 Comments

  1. Da li biste mogli da ponovo vratite rubriku o rok muzici, mislim da dosta citaoca ovde slusa rok i bas bi se obradovali 🙂

  2. Da li bi u sledecem broju mogao da bude poster mega Litttle Mixa MOLIM VAS??????!!! jer retko kad objavljujute nesto vezano za Little Mix….

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.