HEJ! 80 je u prodaji!!!

Dragi naši hejovci znamo da uživate u ovim sunčanim danima i jedva čekate da zvono oglasi kraj još jedne školske godine, ali svi ćemo morati da se strpimo još malo. Samo da prođe maj, pa koji dan juna i eto raspusta. No do tada treba preživeti sve obaveze, a HEJ! će vam pomoći u tome zanimljivim temama.

Tako vam u rubrici „Tajne srca” donosimo 30 prolećnih ljubavnih lekcija koje moraš naučiti napamet kako bi ljubav konačno pokucala i na vaša vrata.

U novom broju govorimo o ženskoj temi – menstruaciji, odgovaramo na vaše probleme, savetujemo kad je škola u pitanju!

Znamo koliko volite testove i zato su ovog meseca tu četiri testa koja smo upakovali u love test box. Dakle pogađate sve se vrti oko ljubavi!

Modne strane su ovog meseca u pastelnim tonovima. Nežne ružičaste, plavkaste, ljubičaste… nijanse nikada ne izlaze iz mode, izvrsno se mogu međusobno kombinovati… Pronađi svoju savršenu kombinaciju i ovog proleća zasjaj poput najslađeg bombončića…

Da li oblik karmina ili labela može da govori o tvom karakteru? O da, a mi vam otkrivamo te tajne!

I ovog meseca neizostavni deo magazine su i priče o poznatim facama, a jedna od njih će vam sigurno naterati suze u oči – priča o odlasku superzvezde Aviciija koja nas je sve mnogo rastužila. A odali smo mu počast i mega posterom jer ste to vi, fanovi, tražili.

Bliži se Exit i HEJ! vam donosi sjajnu priču o ovogodišnjim apsolutnim hedlajnerima vodećih festivala – hip-hop senzaciji Migos.

Već ste navikli da u svakom broju predstavljamo neku K-pop grupu, a cast da budu u HEJ!-u 80 imaju devojke
Iz grupe Mamamoo.Talentovana četvorka vratila se na scenu u punom sjaju… Devojke su novim singlom „Starry Night”, s mini-albuma „Yellow Flower”, odmah osvojile prvo mesto K-pop lista…

HEJ! je prepoznatljiv po super konkursima u kojima možete da pokažete svoju kreativnost.

Objavili smo kojih deset modela obuće je ušlo u uži izbor za Deichmann & HEJ! konkurs, a vi obavezno glasajte, jer pored toga što učestvujete u odabiru pobednika, možete osvojiti i cool nagradu.

Takođe tu je i novi konkurs, ovog puta u rubrici beauty mix, a mi ćemo vam samo reći da je sponzor brend essence!

Ni ovog meseca nismo izostavili rubrike u čijem stvaranju i vi učestvujete. Šaljite nam i dalje najsmešnije viceve, blamove, strašne priče, školske bisere, teen priče… kao i predloge, kritike i zanimljive fotografije na mail hej@color.rs. Nastavite i da crtate, seckate, lepite i pravite najluđa pisma, a mi ćemo vaš trud nagraditi.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 4. juna, kada izlazi novi broj HEJ!-a!

14 Comments

  1. Ne može sve da bude najavljeno na naslovnoj strani, tako da prelistaj HEJ! kod neke drugarice i proveri šta sve ima u njemu…jer iskReno svaki put nas razočarate kada kažete da HEJ! kupujete zbog postera.

 1. Može li u sledećem broju da izađe nešto više o grupi CNCO i ako nije problem i njihov poster?Mislim da više trebamo da se posvetimo njima jer njihove pesme su najbolje, mislim da ne treba da se zadržimo na hitu Reggaetón Lento(Remix). Ja ih slušam neprestano već šest,skoro sedam meseci i postali su mi omiljeni boy band.Sem toga osvajali su mnogo brojne nagrade.
  PS.Mnogo volim vaše testove. Jedan od najboljih je bio u prošlom broju.

 2. Skoro sam počela redovno da čitam HEJ!. Odličan je,ali imam jednu malu zamerku.Bilo bi lepo kad biste se više posvetili latinoameričkoj grupi CNCO. Oni su stvarno odlični, moj omiljeni boy band.Mislim da svi znaju za Reggaetón lento (Remix), ali zašto bi se zaustavili na tome. Skoro su objavili novi album i mislim da je to idealna prilika da čitaoci vašeg magazina saznaju nešto više o nijma. I ako nije problem da u jednom od sledećih brojeva izađe i nijhov poster.
  PS.Imate odlične testove, test iz prošlog broja je odličan.

 3. Dragi omilljeni casopisu,
  da li mozete objaviti XXL poster Shawn Mendes?Uskoro izbacuje novi album,a odavno nismo imali XXL postere.Volim vas<3

 4. Hocu poster od Billa iz Tokio Hotela. On je sada Billy ako ste uopste upuceni u to. Uopste ne pisete o njemu, pa verujem da ste zaboravili da jos uvek postoji i da stvara neverovatnu muziku kao i ranijih godina. Pozdrav za Hej!

  1. Hocu poster od Billa iz Tokio Hotela. On je sada Billy ako ste uopste upuceni u to. Uopste ne pisete o njemu, pa verujem da ste zaboravili da jos uvek postoji i da stvara neverovatnu muziku kao i ranijih godina. Pozdrav za Hej!

  1. Draga Ana

   ne znamo gde si ti imala prilike da gledaš taj film, ali kako se ne prikazuje u našim bioskopima, nažalost slike nam nisu dostupne.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.