HEJ! 86 u prodaji!!!

 

Dragi naši hejovci, verujemo da na vreme ispunjavate brojne školske obaveze, da nižete dobre ocene, redovno idete na treninge i pomažete roditeljima u kući, ali i da sa istim žarom čekate najnoviji broj najboljeg teen časopisa na svetu.

I konačno je stigao i taj prvi ponedeljak u mesecu, dan kada HEJ! stiže na sva prodajna mesta i vašoj sreći nema kraja. A vi se pitate šta smo sve spakovali na stranice magazina.
Tu su teme koje vas muče – ljubav, škola, rešavamo misterije o mobilnim telefonima… Ali donosimo i rubriku “Strogo poverljivo” i priču o prvoj poseti ginekologu. Razlog zašto obrađujemo ovu temu su mnogobrojna pitanja koja su proteklih meseci stigla na našu adresu te smo rešili da vam sve pojasnimo i pomognemo.

Poziv da se uključite u rubriku “HEJ! mreža” je otvoren, šaljite nam radove za pismo meseca, a brend “essence” će tri najkreativnija rada nagraditi poklon-paketom šminke. Slikajte zidove vaših soba koje krase posteri iz HEJ!-a, pokažite nam kako vaši ljubimci poziraju sa magazinom.

Ko se od poznatih faca krije na stranicama vašeg omiljenog magazina?

Za početak donosimo ekskluzivan intervju sa Martinom Stoessel, pisali smo o Billie Eilish, jer ste to vi tražili, tu su i Baka Prase, zvezde K-pop sveta, a donosimo i delić atmosfere sa koncerta Jasona Derula.

I da ne zaboravimo, poziv da nam pišete i dalje je aktuelan, pa zato krenite! Svoje želje, predloge, ideje, kritike, najsmešnije viceve i blamove, strašne priče i zanimljive fotke pošaljite na mail hej@color.rs. I naravno – nastavljamo druženje na Fejsu na fan strani Hej, hej ok, a možete nam se pridružiti i na Instagramu, dovoljno je da ukucate @hejmagazin i zabava može da počne!

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 3. decembra, kada izlazi novi broj HEJ!-a!

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.