HEJ! 87 je u prodaji!!!

Dragi hejovci još jedna godina je iza nas i čini nam se kao da smo se juče spremali za 2018. godinu? Nama je ova godina bila sjajna jer smo se družili sa najboljim fanovima na svetu. A kako bismo i sledećih godina bili super ortaci, donosimo vam pregršt zanimljivih saveta.

Za početak vas na modnim stranama spremao za žurke, novogodišnji doček, lude provode… Donosimo savete kako da se opremite na vreme i zablistate u punom šljokičastom sjaju…

Jesen je idealno vreme da svoju kožu pripremiš za nadolazeće niske temperature, a i Nova godina je blizu pa je poslednji momenat da zablistaš od glave do pete

 

Kad već pričamo o lepoti moramo da spomenemo i sjajan intervju sa Enom Jović, koja iza sebe ima godine iskustva u svetu make-upa. Ena je otvoreno za HEJ! magazin govorila o svojim počecima, stvarima koje je naučila, a otkrila nam je i poneki trik…

U novom broju otkrivamo vam i tajne prve ljubavi i rešavamo sve u vezi sa njom.

 

Tu su i intervuji i teme sa poznatim zvezdama. Pisali smo o zvezedi serije “Riverdale” Colu Sprousu, K-pop zvezdama, otkrivamo vam tajne filma “Krcko Oraščić i četiri kraljevsta”… Najslađi momci iz sveta muzike i filma otkrili su svojim obožavateljkama koje sve karakteristike mora imati njihova devojka iz snova…

Posle koncerta u Beogradu našli smo se sa Marcusom i Martinusom koji su opet sa osmehom odgovarali na pitanja HEJ! magazina!

Jedina konferencija u regionu koja je posvećena tinejdžerima, #mtsTeenTalk2018, iz godine u godinu donosi pregršt zanimljivih tema o kojima sa uživanjem pričaju panelisti, a tinejdžeri postavljaju sjajna pitanja, a kako je bilo možete da pročitate u novom HEJ!-u!

Naravno, kao i uvek, tu su i vaše omiljene rubrike, Zona sumraka, Strava i užas, Horoskop… A spremili smo vam i neke poklončiće.

A tu su i sjajni posteri!

Poziv da se uključite u rubriku „HEJ! mreža” je otvoren, šaljite nam radove za pismo meseca, a brend „essence” će tri najkreativnija rada nagraditi poklon paketom šminke. Slikajte zidove vaših soba koje krase posteri iz HEJ!-a, pokažite nam kako vaši ljubimci poziraju sa magazinom.

Nastavljamo druženje i na društvenim mrežama, gde vas očekuju najluđa pitanja, zanimljive akcije i vredni pokloni! Ne zaboravite da nam pišete na mail hej@color.rs i učestvujete u kreiranju najboljeg teen časopisa.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 8. januara 2019, kada izlazi novi broj HEJ!-a!

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.