U prodaji je HEJ! 67

Dragi naši fanovi omiljeno godišnje doba koje ima poseban miris, boju i šarm je konačno stiglo. Smešimo se bez razloga, šetamo bez napora, pakujemo jakne i biramo najlepše naočare za sunce… 🙂 Proleće je prava prilika da osvežite svoju beauty rutinu, naučite nove make-up trikove ili ispravite stare greške.

HEJ! je za vas pripremio pravi beauty mix pomoću kojeg ćete narednih meseci blistati. S obzirom na to da je zima sigurno ostavila neki kilogram viška na vašem telu, a da vitkog tela nema bez samodiscipline, redakcija se dosetila i pronašla četiri namirnice koje će vam pomoći da stanjite struk. Da, da, na sve smo mislili. 🙂

Nismo izostavili ni ljubav kao ni slatke male nedoumice i strepnje koje vas muče. Samo hrabro, možete vi to! Recite mu da vam je stalo! Naravno, ponovo smo se osvrnuli na teme, nedoumice i probleme koje vas svakodnevno muče i okružuju. Znate da na nas uvek možete da se oslonite, zar ne?!

Što se tiče intervjua sa vašim omiljenim zvezdama, u ovom broju vam Katy Perry otkriva šta je pored muzike ispunjava, a Jacob Sartorius priznaje da je još uvek u potrazi za Gospođicom Savršenom.

Kakav bi to HEJ! bio a da ne pričamo i o modi. U ovom broju vam predstavljamo TOP 10 trendova za proleće 2017!

Pored kviz testova i intervjua možete uživati i u ostalim rubrikama koje verno pratite iz broja u broj. Izvucite iz ormara prolećnu jaknu, retro suknjicu i omiljenje sandale, napravite kovrdže, navucite široki osmeh i čitajte novi HEJ!

Ne zaboravite da nam pošaljete viceve i blamove kao i predloge, kritike i zanimljive fotografije na mail hej@color.rs, redakcija ih željno iščekuje!

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 3. maja, kada izlazi novi broj HEJ!-a!

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.