U prodaji je HEJ! 69

Hejovci, da li vas već hvata euforija?! Da li vam se kroz glavu provlače misli – „Gotovo je, nema više učenja, odmoriću od knjige i živelaaaaaa slobodaaaa”? Drugari, samo vas dve nedelje dele od velikog letnjeg raspusta! Da li ste spremni? Jeste li isplanirali odlazak na more, planinu, kod bake i deke na selo? Ubeđeni smo da jeste i znamo da ćete i ovaj odmor iskoristiti na najbolji mogući način! A kakav bi to odmor bio bez novog broja HEJ!-a!

U ovom, junskom smo za vas priredili mix voćnih maski pomoću kojih će zablistati i devojke i momci.

Čitaćete o tome kako smo se proveli na snimanju spota Marije Žeželj i uživaćete u ekskluzivnim slikama koje je dobio samo HEJ!

Nakon napuštanja benda One Direction mladi Harry Styles se brzinom svetlosti otisnuo u solo vode i time napravio odličan korak i preokret u svojoj karijeri. Ne samo da je stekao još veću popularnost kod fanova, pogotovo ženskih, već je pokazao da odlično pliva u svim muzičkim pravcima, a nama je otkrio koji su njegovi trenutni prioriteti…

Morali smo da se osvrnemo i na tragediju na koncert Ariane Grande 22. maja 2017. godine u Manchesteru koji će ostati duboko urezan u srcima mnogih, onih koji su tada izgubili svoje najmilije, onih koji su bili onde, ali i onih koji su svemu svedočili preko društvenih mreža, portala i medija.

Australijanac Brenton Thwaites dobio je ulogu Henryja Turnera u novom nastavku filma o piratima, „Pirati sa Kariba – Salazarova osveta”, kojom je ostvario svoj glumački san. Kada je konačno pročitao scenario, shvatio je koliko će njegov lik imati udela u radnji filma i radovao se snimanju scena sa Johnnyjem Deppom, za kojeg kaže da je zastrašujuće nepredvidiv jer ga je podstakao da improvizuje u skoro svakoj sceni…

U prvim redovima slavnih svetskih revija više ne sede poznati novinari, glumci, pevači… već gomila novih faca koje najbolje poznajemo s njihovih super popularnih društvenih profila… A kako se zapravo postaje moćan i slavan gotovo preko noći, najbolje zna ekipa influensera.

Zapitali smo se i možemo li da živimo bez društvenih mreža koje su promenile naše živote i zato je HEJ! ekipa za vas priredila šest saveta pomoću kojih možete da započnete svoj „digitalni detoks”.

Šta je dopušteno, a šta ne na prvom sastanku pitanje je koje muči milione tinejdžera. Smeš li dečka da poljubiš već na prvom sudaru? Kad je OK da te dečko dodiruje? I očekuju li momci stvarno da pristaneš na sve… Odgovore na ova i mnogo druga pitanja potraži u novom HEJ!-u

Opet si se posvađala s mamom i tatom? Pogrešan dečko, ocene, loše društvo… uvek ista priča! Ali odnos sa matorcima može imati i srećan kraj. Ne veruješ? Baci pogled na tekstu u HEJ! i sve će biti lakše!

Nismo zaboravili ni modne savete pa vam savetujemo kako da pozajmi stilove slavnih devojaka, ali za malo novca.

Posebno smo ponosi na dva konkursa kojima vas “teramo” da budete kreativni, ali vam neće otkriti šta treba da uradite već ćemo vam samo reći da su nagrade super – 10 pari Ipanema japanki i 15 paketa essence šminke.

Ni ovog puta nismo izostavili kviz-testove i rubrike u čijem stvaranju i vi učestvujete. Šaljite nam i dalje viceve i blamove kao i predloge, kritike i zanimljive fotografije na mejl hej@color.rs.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 3. jula, kada izlazi novi, jubilarni 70. broj HEJ!-a! Budite strpljivi i obavezno budite uz nas jer vam pripremamo brojna iznenađenja!

4 Comments

  1. Novi broj je odlican! Vicevi i zona sumraka su super! Samo ako mozete da stavite malo vise o filmovima i malo vise clanaka ili postera za nas ljubitelje X-mena i Wolverina! Hvala, super ste!

  2. Jako sam tuzna jer vise nema broja 69 jer u njoj ima poster pevaca iz grupe BTS …nisam stigla da kupim i sad sam jako tuzna😰😰😰

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.