U prodaji je HEJ! 70!!!

Leto već uveliko traje, a konačno je stigao i taj toliko dugoočekivani raspust! Verujemo da ste već skovali planove za odmor koji vam je preko potreban i znamo da jedva čekate da se prepustite letnjim avanturama. A kakva bi to avantura bila bez novog broja HEJ!-a!? U ovom, julskom broju za vas smo pripremili brojne letnje teme, kviz-testove, tekstove i rubrike u čijem stvaranju i vi učestvujete.

Pa da krenemo redom…. Donosimo super zanmljiv tekst o tome šta sve možeš da radiš tokom ovog raspusta kako bi ti svaki dan bio ispunjen srećom i ludom zabavom i kako bi se, kad opet počne škola, mogla pohvaliti ekipi iz razreda.

Na to smo nadovezali i tekst o 10 stvari o kojima svaka devojka tokom leta mašta, a tu je i super zanimljiv test gde ćešupoznati svoju letnju simpatiju.

Sunce, more, so, plivanje i uživanje… sve nas to čini prirodno lepima. A za sve što bi moglo biti problem, isprobaj top 10 korisnih trikova kako bi ovo bio savršen beauty raspust.
Zaljubila si se do ušiju i očekivala veliku ljubav, a dobila si – veliko odbijanje! Iako ti se srce slama, znaj da nisi jedina… Mnoge naše čitateljke su se našle u sličnoj situaciji: ovo su njihove priče…

Znamo koliko vam je teško kada se nađete u neprijatnim situacijama, ali ne očajavajte jer učimo kako da budete faca i u nezgodnim situacijama…

Voliš svoju ekipu i oni vole tebe. No uvek postoje sitnice kojima nekog možda živciraš, ali ti ta osoba to nikada neće priznati. HEJ! ti pomaže da shvatiš u čemu grešiš i popraviš ono što možeš…

Pratimo svetske trendove i donosimo super priču o latino pevaču Luisu Fonsiju za kojim je ceo svet polude zbog njegovog totalno „zaraznog” hit „Despacito”.

Veoma popularna tuberka Marija Žeželj svojim prvim singlom “Dance Like Nobody’s Watching” obara rekorde, a mi smo pet pričali sa njom jer ste to vi tražili!

Samo za časopis HEJ! muzičke legende Linkin Park objašnjavaju šta svaka od pesama sa novog albuma “One More Light” znači, a kakav b mi magazin bili ako vam ne bismo dali šansu da baš taj album osvojite! Kako do CD-a, za početak nabavi novi HEJ!

Kad raspust kaže – idemo na plivanje ništa ti, drugo ne preostaje nego da pre odlaska na more, bazen, reku, jezero izabereš trendi kupaći koji će tvoju figuru učiniti još lepšom. HEJ! donosi super savete za devojke, a tu su i strane posvećene momcima.

 

Na naš poziv da osmislite čestitku za 15. rođendan marke “essence” stiglo je nekoliko stotina vaših superkreativnih i originalnih radova. Žao nam je što možemo objaviti samo ovih petnaest čestitki, čijim autorkama stiže “essence” make-up paket koji je FENOMENALN!

A možda će vas baš to naterati da se uključite u sjajne akcije koje smo spremili za vas u ovom broju!

“Sony” ti daje priliku da osvojiš jedinstveni bežični zvučnik SRS-XB10, idealan za tvoju sobu, dvorište ili plažu.


Prvi internaktivni LED pametni telefon na svetu “Alcatel A5 LED” donosi inovacije namenjene mladim i energičnim korisnicima, a baš ovaj telefon možeš da osvojiš samo u HEJ!-u zato trko do trafike i nabavi smo primerak!


Negde u HEJ!- broj 70 smo sakrili fotku mega gejmerske tastature “Logitech G910 Orion Spark”. Javi nam na kojoj je stranici sakriven! Rešenje (broj strane) napiši na kuponu Skrivalica, koji se nalazi u Kupon-klubu, stavi ga u kovertu, obavezno napiši svoje podatke (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon) i sve pošalji na našu adresu.
tastaura

Oduševićete se i ostalim poklonima koje smo pripremili za vas! Šaljite nam i dalje viceve i blamove kao i predloge, kritike i zanimljive fotografije na mail hej@color.rs.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 7. avgusta, kada izlazi novi broj HEJ! magazina. Budite strpljivi i obavezno budite uz nas i tokom ovih letnjih meseci! Do sledećeg broja, pozdrav iz sunčane redakcije vašeg omiljenog teen časopisa!

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.