U prodaji je HEJ! 71!!!

Znamo da vam je letnji povetarac pomutio misli… Druženja, izlasci, duge letnje šetnje vam ispunjavaju vreme, a vi bezbrižno uživate u čarolijama ovog toplooog leta. Hmmm, pitate se gde je tu HEJ!? Tik iza ćoška, na prvoj trafici nestpljivo čeka da se nađe u vašim rukama!

U ovom, avgustovskom broju za vas smo pripremili brojne letnje teme koje će vam pomoći da preživite paklene vrućine.

U HEJ! 71 možete pročitati mnoštvo zanimljivih vesti o omiljenim zvezdama.

U Tajnama srca savetujemo vam koja sve ljubavna pravila SMETE da prekršite, a u I TI TO MOŽEŠ otkrivamo kako možete pobediti letnju dosadu.

 

Ekskluzivno za čitatelje HEJ! zvezda filmsko-muzičkog spektakla “Descentans 2” Thomas Doherty otkriva ponešto o ovom sjajnom ostavrenju koje je na naš Disney kanala stiže 6. oktobra.

Naravno, u ovome broju saznaćete i kako se završava priča “Leto za megalike” iz rubrike Direktan prenos…

Već znate da su beauty i modne strane pravo uživanje za sve hejovke pa je tako i ovog meseca.

Kviz-testovi, tekstovi i rubrike u čijem stvaranju i vi učestvujete prekratiće vam vreme provedeno na plaži ili bazenu, a vicevi, blamovi, kao i predlozi, kritike i zanimljive fotografije koje nam šaljete na mail hej@color.rs nasmejaće vas do suza i daće vam inspiraciju za neki sledeći broj, u čijem stvaranju ćete i vi učestvovati. Da, da, ne budite lenji već slobodno zajedno sa nama stvarajte svaki novi broj vašeg omiljenog časopisa.

I da, sećate se super konkursa i junskog i julskog HEJ!-a…e pa konačno imamo deset dobitnica Ipamena japanki, koje pozivamo da se što pre jave redakciji kako bismo uzeli podatke koje brojeve nose. Predstavljamo vam i pobedničke radove koji su hejovkama Angelina Jordanov I Jeleni Ćendić doneli predicne nagrade, Alcatel telefon i Sony zvučnik.

A rešili smo da ne posustajemo ni u avgustu kada su akcije u pitanju. Već ste primetili sjajnu akciju koju smo organizovali sa kompanijom “Imlek”. Naime sve što treba da uradiš je da snimiš video u kojima su glavni junaci neki od novih ukusa “Jogood” jogurta u čaši – jagoda, šumsko voće, kajsija i višnja i kašika. Kada snimiš video pošalji ga ili naš mail ili u inbox FB strane Hej, hej OK.
Tu je i super konkurs koji smo organizovali sa brendom “Reebok”, a vise o tome pročitaj u magazine HEJ! Baš fora, zar ne?

Zato, brzo pojuri na kioske po svoj primrerak novoga broja HEJ!!-a

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 4. septembra, kada izlazi novi broj HEJ!-a! Redakcija vašeg omiljenog teen časopisa odlazi na kratak odmor. Vratiće se još ornija za rad. 🙂 Do sledećeg, septembarskog broja, uživajte u preostalim danima raspusta.

Hej, hej to je baš okej!

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.