U prodaji je HEJ! 72!!!

Dragi naši hejovci opet se čuje školsko zvono! Da li vam se čini da je letnji raspust proleteo? Znate, nemate samo vi taj utisak. Redakcija vašeg omiljenog teen časopisa, poput vas, ne može da veruje da je letnjim “ludorijama” već došao kraj. Tek smo se zagrejali, zar ne, a već je vreme da krenemo u nove avanture i nove pobede! I naravno da je HEJ! razmišljao kako da vam olakša povratak u školske klupe pa su tu sjajne rubrike koje će vam pomoći da sve bude više nego okej!

Za početak tu je blok rurbika pod imenom Back to school koji će vam sigurno poći da preživite povratak u školske klupe.

Školu možemo da volimo ili ne, međutim, ne možemo da poreknemo činjenicu da povratak u nju donosi puno uzbuđenja i pozitivnih stvari. Iako pozitivne strane vraćanja u učionicu sada ne vidite, one postoje. Ma verujte nam na reč, zaista postoje i mi smo se potrudili da vam napišemo koje su.

Ako se pitaš jesu li današnje slavne face i u školskim klupama bile prave zvezde ili luzeri i na to pitanje imamo odgovor. A donosimo i 10 cool stvari iz školskog sveta koje sigurno niste znali…

Kako bismo vam olakšali povratak u klupe, pitali smo Youtube zvezde Leu Stanković i Vanju Veljić Va Vanu šta se nalazi u njihovim školskim torbama.

Naravno da smo i ovog meseca prisali o vašim omiljenim zvezdama.

One su lepe & super talentovne! Ali koja od njih ima ono nešto da može postati planetarno popularna i uspešna, poput Taylor Swift?

Trenutno ga gledamo kao Babyja u bioskopskom hitu „Vozač”, koji obiluje dobrim akcionim scenama, pa smo tu priliku iskoristili za intervju sa Anselom Elgertom.

Svet K-popa postao je još zanimljivije mesto zahvaljujući super devojakama koje su svojim singlovima odlučile da promene ceo svet…

Martina Stoessel nakon završetka velike svetske turneje okreće sasvim novu životnu stranicu i kreće u totalno drugačije avanture…

Ljubav je tema koja je nezaibilazna u tinejdžerskim magazinima, a mi smo joj u ovom broju posvetili nekoliko strana. Ipak najponosniji smo na početak divne saradnje sa Autonomnim ženskim centarom koji je nedavno pokrenuo kampanju “Mogu da neću” – namenjenu mladim devojkama, prvenstveno srednjoškolkama, želeći da im pomogne da nauče šta je zdrava ljubavna veza, kako da prepoznaju nasilje i kako da mu se suprotstave.

Rubrika o modi je ovog meseca posvećena školi, nadamo se da će vam se dopasti.

A u beauty mixu vas čeka pregršt iznenađenja!

Oduševićete se i poklonima koje smo pripremili za vas – raspored časova i Garnier školski kalendar!

Šaljite nam i dalje viceve i blamove kao i predloge, kritike i zanimljive fotografije na mail hej@color.rs.

Sa novim pričama, temama i savetima vidimo se 2. oktobra, kada izlazi novi broj HEJ! magazina.

I da, umalo da zaboravimo, u oktobru HEJ! slavi 6. rođendan zato budite kreativni i pošaljite što originalniju rođendansku čestitku, jer spremamo poklone za najbolje radove.

Do sledećeg broja, pozdrav iz nasmejane redakcije vašeg omiljenog teen časopisa!

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.