10 napraćenijih zvezda na Instagramu u 2018.

Nije zvanično ukoliko nije ozvaničeno na Instagramu. A pogotovo kada poznate ličnosti nešto postave, pa se onda uključe milioni fanova da to vide. Kako se ova godina bliži kraju, pogledali smo koje su to najpraćenije zvezde u 2018.toj godini.

10. Justin Bieber – 103 miliona pratilaca

Justin je zauzeo deseto mesto na ovoj top listi. Dvadesetčetvorogodišnji pevač je bio u centru dešavanja nekoliko puta ove godine- od vrtoglave romanse sa Hailey Baldwin, do njihove iznenadne veridbe na Bahamima i na kraju tajnog venčanja u Njujorku-i sve se to desilo 2018. 103 miliona Beliebersa pomno prati svaki korak svog idola

9. Neymar Jr – 107 miliona pratilaca

Fudbalska zvezda Neymar Jr se nalazi na devetom mestu. Dvadesetšestogodišnji fudbaler igra za francuski glup Paris Saint-Germain, kao i za brazilsku fudbalsku reprezentaciju, a 107 miliona fudbalskih fanatika prati njegov privatni život kolikoi karijeru.

8. Taylor Swift- 113 miliona pratilaca

Taytay i njene preslatke mačke su na mestu broj 8. Od njene neverovatne Reputation turneje početkom godine, preko izražavanja političkog mišljenja povodom novembarskih izbora, Taylor je okupila 113 miliona Swiftieja širom sveta.

7. Beyonce – 121.6 miliona pratilaca

Kraljica Bey dlazi na sedmom mestu. Njen fenomenalni #BeyChella autfit za Coachellu i OTR II turneja sa njenim mužem Jay-Zem doneli su joj 121.6 miliona fanova širom sveta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

6. Kylie Jenner -121.7 miliona pratilaca

Nakon što je nekoliko meseci držala fanove u neznanju, Kylie se konačno vratila sa iznenađenjima! I iako je tek sedma na listi, ima najlajkovaniju sliku na Instagramu ikad!

5. Kim Kardashian – 122 miliona pratilaca

Sa 122 miliona pratilaca, Kim je najpraćenija osoba u Kardashian/Jenner klanu. Od postavljanja trendova preko izbacivanja svojih produkata, Kim definitivno zna kako da dominira ovom mrežom.

4. Dwayne ‘The Rock’ Johnson – 125 miliona pratilaca

Jedan od najpoznatijih holivudksih glumaca nalazi se na četvrtom mestu top liste. I čini se da su njegovih 125 miliona fanova i zaslužni za njegovu veliku slavu- bio je rangiran kao najplaćeniji glumac u istoriji Forbsove liste! Takođe, ukoliko vam treba motivacija za trening, pogledajte njegov profil!

3. Ariana Grande – 139 miliona pratilaca

Ovo je bila turbulentna godina za Ari. A njenih 139 miliona Arianatora su bili uz nju. Naučila je kako da koristi Instagram kako bi promovisala svoju muziku i povezala se sa fanovima.

 

View this post on Instagram

 

most stable part of my twenties 🖤

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

2. Selena Gomez – 144 miliona pratilaca

Selena Gomez je spala na drugo mesto top liste, za razliku od prošle godine kada je bila prva. I dalje je, međutim, najvoljenija žena na Instagramu. Trenutno pravi pauzu od društvenih mreža, ali je ostavila poruku za svoje fanove pre nego što je otišla:

Koliko god da sam zahvalna na mogućnostima koje nam daju društvene mreže, isto toliko sam zahvalna što mogu da se povučem na neko vreme i živim svoj život u sadašnjem trenutku. Malo dobrote i ohrabrenja ne bi bilo na odmet! Zapamtite- negativni komentari mogu povrediti bilo čija osećanja. Očigledno.

1 .Cristiano Ronaldo – 148 miliona pratilaca

Nešto ranije ove godine, fudbalska zvezda Cristiano Ronaldo je postao najpopularniji muškarac na Instagramu. Izazvao je pravu pometnju kada je objavio da iz Real Madrida prelazi u Juventus. Ta vest je bila jedna od najlajkovanijih u 2018. Izgleda da svetu nikad nije dosta Cristiana Ronalda.

Tekst: Nikoleta Jovičić

Foto: David Ramos – FIFA/FIFA via Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.