“13 Reasons Why”: Sel nam je otkrila nove detalje, ali nas je i zbunila još više

Polako dobijamo sve više informacija o novoj sezoni 13 Reasons Why. Znamo da ćemo Hannahinu priču gledati iz potpuno drugog ugla, kako je Netflix obećao, ali i da, nažalost, nećemo gledati Selenu Gomez u šouu.

Zvezde serije “13 Reasons Why” govore o saradnji sa Selenom Gomez

Sada imamo nove detalje o seriji i to zahvaljujući producentkinji iste, Seleni. Ona je u jednom intervjuu ispričala:

– Veoma sam uzbuđena zbog druge sezone. Mislim da će da bude veoma uzbudljiva jer, iskreno, ja nisam očekivala da će prva sezona imati ovakav odjek. Nisam očekivala sve te reakcije. Bilo je neverovatno, komplikovano, mnogo toga se desilo i sada razumem šta je sve to značilo – rekla je Sel misleći na kontroverzne teme kojima se šou bavi, ali i slikovito prikazane scene samoubistva i nasilja. Naravno i na činjenicu što su neki eksperti za mentalne bolesti rekli kako ovakva serija utiče negativno na labilne osobe.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

– Mislim da ćemo u drugoj sezoni više istraživate neke od pitanja, priča i odluka koje su ova deca donela u prvoj sezoni, kroz šta su sve prošli i kroz šta sve i dalje prolaze. Bila sam kod scenarista pre neki dan, oni vredno rade. Sedeli smo za stolom i u jednom trenutku sam bila u fazonu: ‘Čekajte? Šta se to dogodilo?’ Potpuno sam se izbezumila – ispričala je Sel koja nam nije mnogo “pomogla” jer nas je ostavila sa dodatnim pitanjima i u još većem uzbuđenju za drugu sezonu 13 Reasons Why.

A post shared by 13 Reasons Why (@13reasonswhy) on

Foto: Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.