Meghan Trainor ima pravu muziku za Dan zaljubljenih: Poslušajte njen “Love Train” EP!

Dan zaljubljenih je tu za par dana, pa je za pravu atmosferu neophodno nešto što će vas ubaciti u raspoloženje, a ima li šta bolje za to od muzike?

Mislila je na to Meghan Trainor i taj deo “pokrila” svojim pesmama posvećenim ovom prazniku, a inspirisanim njenom ličnom ljubavnom pričom i nedavnim venčanjem. Stoga je ova talentovana Amerikanka objavila EP Love Train (EPIC RECORDS), koga možete slušati na digitalnim platformama OVDE.

Meghan Trainor zavodi naše uši već nekoliko godina i sigurno zna par stvari vezanih za ljubav i romansu, stoga ne čudi što je odmah nakoh venčanja sa zvezdom filmova Spy Kids svratila do studija da bi sa svojim saradnicima, među kojima su Andrew Wells [5SOS, Fall Out Boy, Jason Mraz], J KASH (Maroon 5, Charlie Puth, Kesha) i Tyler Johnson [Harry Styles, CAM], snimila nekoliko numera koje su se našle na EP izdanju “Love Train”. Među njima je i pesma “Marry Me” koju je Meghan napisala 30 dana nakon što je upoznala sadašnjeg supruga i koja ju je ispratila do ortala.
Redosled pesama:
1.         “All The Ways”
2.         “Marry Me”
3.         “I’m Down”
4.         “After You”
5.         “Foolish”
6.         “Good Mornin’ Featuring Gary Trainor (yes, her dad)”

Ljubavni voz kreće, uskačite!:)

Dobitnica Grammy nagrade, pevačica, kantautorka i multiinstrumentalistkinja, Meghan Trainor zavrtela je glavu čitavoj planeti neodoljivom pesmom “All About That Bass” (2014), a potom “cementirala” svoj status narednim singlova prodatim u višestruko platinastim tiražima, koji su za sobom doneli rasprodate turneje, pisanje hitova za druge izvođače (“Ain’t your mama”-Jennifer Lopez-napr.) i brojne nagrade. Među njima posebno sija dijamantski sertifikat RIAA (asocijacije američkih diskografa) za kompoziciju “All About Bass” koju je osvojilo samo 15 singlova u istoriji monitoringa muzike.

Meghan-Trainor.com | Facebook.com/MeghanTrainorSongs | Twitter: @Meghan_Trainor | Instagram: @Meghan_Trainor

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.