Dimitri Vegas &Like Mike objavili novi singl! Gledamo ih na glavnoj bini EXIT festivala ovoga leta!

Main stage zvezde ovogodišnjeg EXIT festivala, Dimitri Vegas&Like Mike, objavili novi singl ‘Selfish’ koja će protresti tvrđavu ovoga leta!

Belgijska braća, Dimitri Vegas & Like Mike, podigli su intenzitet iščekivanja njihovog novog materijala na viši nivo najavom da će zajednički novi singl biti nešto specijalno! I zaista su održali reč! Dvojac je još jednom pokazao svu svoju posebnost i raznolikost u novom singlu “Selfish”, koji se prilično hrabro i na potpuno sveži način nosi sa vanvremenskim nasleđem kompozicije “Africa” grupe Toto čiju matricu je preuzeo. Zajedno sa Erom Istrefi, kosovskom pevačicom u usponu,“Selfish” nam donosi budući tropical hit i himnu u nastajanju koja će odjekivati planetom.

Nakon povratka na Sportpaleis Antwerp gde su debitovali unapred rasprodata četiri datuma novog šou seta Garden of Madness, kao i pobede na dodeli belgijskih MTV nagrada u kategoriji “najbolji nastup” Dimitri Vegas & Like Mike nastavljuju dominaciju na plesnoj muzičkoj sceni. Posle uspešnih crossover saradnji sa izvođačima kao što su trap pionir GuCCi Mane“All I Need” i hip hop zvezda Wiz Khalifa u letnjem hitu “When I Grow Up”, ovu godinu su započeli saradnjim sa Erom Istrefi, koja je već stekla ime pesmom “BonBon” (preko 600 miliona pregleda na YT) i gostovanjem u himni svetskog prvenstva u fudbalu 2018.godine koju je producirao Diplo- “Live It Up”– zajedno sa impresivnom listom izvođača: Nicky Jam, Steve Aioki, Jonas Blue, Will Smith

Dvojcu Dimitri Vegas & Like Mike nije strano probijanje granica dance scene jer je svaka njihova saradnja brak napravljen u raju, gde oba umetnika koriste svoje karakteristične veštine da bi na najbolji način izdigli jednu numeru na viši nivo. Upravo je “Selfish” pokazatelj kako konstatnim radom i promenama u njihovom kreativnoma arsenalu, svaku pesmu pretvore u praznik za uši a svaki festivalski nastup u najfantastičniji plesni podijum.

Dvojac Dimitri Vegas & Like Mike gledamo 7.jula na Main bini EXIT festivala.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.