KAO VITEZOVI: Zaviri na snimanje spota 2CELLOS (FOTO)

Dvojac 2CELLOS, Stjepan i Luka, je ovih dana snimao spot za prvi singl sa svog četvrtog albuma, koji rade u Londonu sa čuvenim Londonskim simfonijskim orkestrom, a biće posvećen filmskoj muzici i premijerno predstavljen beogradskoj publici 25.marta u Kombank Areni.

Spot su snimali na više lokacija, u Podgorici, na Durmitoru i u Pulskoj Areni. Ne žele da otkrivaju detalje spota, kao i uvek, žele da nas iznenade.

Smrzli smo se tokom snimanja spota, ali kad pomislimo na konačni rezultat, onda nam ništa nije teško. Jedva čekamo da vam se predstavimo u novom svetlu. Nosimo i divne kostime, o svemu smo vodili računa – otkriva Luka samo neke detalje.

Ovogodišnju turneju završiće u Australiji, tokom koje će svirati i u Operi u Sidneju, u jednom od najpoznatijih i arhitektonski jednoj od najpoznatijih građevina na svetu!

Ovom prilikom pozivamo sve na naš veliki koncert, mogu slobodno reći spektakl. Nije isto kad nas ljudi gledaju i slušaju preko Youtube. Uživo je to znatno jače, energičnije. Mi smo perfekcionisti, uvek dajemo svoj maksimum, predajemo se publici i volimo da ih iznenadimo nečim novim – kaže Stjepan.

Karte za beogradski koncert su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima i na blagajni Kombank Arene po ceni od 1300 do 3100 dinara.

Pogledaj deo atmosfere sa snimanja spota.

2cellos-spot1

2cellos-spot2

2cellos-spot3

Foto: Promo

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.