2CELLOS na Kalemegdanu!

Neverovatni, mladi i već uveliko slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svetu poznatiji kao 2CELLOS , će ponovo doći u Beograd 8. septembra, i prirediti koncertni spektakl na otvorenom, na Kalemegdanu!

Sećate se sve je počelo pre pet godina kada su momci odsvirali taj famozni “Smooth Criminal” Michaela Jacksona i snimili spot ,a nakon što su na YouTube kanalu brzinom svetlosti izbrojali pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili svoj prvi album.

Sve je izgledalo poput sna, jer je iza njih pet neverovatno upešnih godina koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

U Beograd se vraćaju sa poslednjim albumom “Score”, koji je snimljen u Engleskoj s londonskim simfonijskim orkestrom. Ovoga puta momci nam donese i neke nove stilove ali će naravno svirati i planetarne melodije, kao i klasike napisane za savremene filmove i televiziju.

Sveži i drugačiji, a ipak svoji i prepoznatljivi. Pet godina iz snova je iza njih, ali njihova karijera i dalje kontinuirano raste. Iza Luke i Stjepana je više od 10 miliona posetilaca iz celog sveta i taj fenomenali put se i dalje nastavlja.

Važna informacija za sve one koji žele da osete čari i moći svetske produkcije i muzike, je da će ulaznice po promotivnim cenama od ponedeljka biti u prodaji u sitemu Evetima.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.