Možete li da verujete? Mingyu na pauzi, optužen da je bio nasilnik u školi

vršnjačko nasilje

Na žalost brojnih obožavateljki, Mingyu, najpoznatiji član benda Seventeen primoran je da ode na kratak odmor. Mala pauza od promotivnih aktivnosti, kako ju je nazvala njegova izdavačka kuća, usledila je nakon što se Mingyu suočio sa optužbama da je tokom školovanja bio nasilnik.

Ova vest digla je fanove Seventeen na noge tokom vikenda. Prenete su optužbe nekolicine školskih drugara pop zvezde, a reakcija najslađeg člana Seveneteen-a izostala je do danas. Pledis Entertainment, kako se zove izdavačka kuća poznatog benda, demantovala je da je Mingyu bio nasilnik. Ipak, najavila je da K -pop zvezda uzima kratak odmor od svih promotivnih aktivnosti benda, dok se sve optužbe ne provere.

– Nismo se oglašavali ranije, jer smatramo da je vršnjačko nasilje važna tema i želeli smo da detaljno proverimo sve navode. Mingyu je odmah odbacio sve optužbe, tačno se setio imena i prezimena školskog druga koji je označen kao navodna žrtva. Kontaktirali smo njegovu majku koja je potvrdila da Mingyu nije bio nasilan prema njenom detetu, da su čak bili i drugari. Nastavljamo sa rasvetljavanjem svih optužbi – stoji u izjavi Pledis Entertainment, koju su preneli zapadni portali.

Foto: Pexels

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.