5 poznatih parova koji su dokazali da je prijateljstvo moguće nakon veze

U Holivudu, logično je što mnoge veze ne uspevaju da izdrže test vremena, ali su pojedini parovi uspeli da ostanu prijatelji i nakon raskida. Zar to nije divno?

Gigi Hadid i Cody Simpson
Njih dvoje su se smuvali u maju 2013, a raskinuli su godinu dana kasnije, kako bi se oboje fokusirali na sopstvene karijere. Iako Gigi i Cody više nisu zajedno, oni su odlučili da ostanu u kontaktu.
– Obožavam svoju bivšu devojku. Raskid je bio zajednička odluka, tako se Gigi i ja čujemo s vremena na vreme – rekao je Cody.

Demi Lovato i Joe Jonas
Demi i Joe počeli su da se zabavljaju 2010, kada su oboje imali uloge u filmu “Camp Rock”. Tokom njihove veze, čak su imali i tu čast da se zajedno pojave na naslovnici magazina “Teen Vogue”, a sve do danas, oni su ostali prijatelji.
– Joe, kao i njegov brat Nick, oduvek su bili tu za mene i mogu slobodno da ih nazovem velikim prijateljima, pa čak i braćom – rekla je Demi.

Nina Dobrev i Ian Somerhalder
Ovo dvoje golupčića započelo je vezu na malom ekranu, u seriji “The Vampire Diaries”, a romansa je ubrzo preneta u stvaran život. Nakon tri godine zabavljanja, Nina i Ian su raskinuli i u međuvremenu obnovili prvobitno prijateljstvo i odnos koji su negovali pre veze.
-Kada si sa nekim toliko dugo, logično je da ćeš poželeti da ostanete prijatelji nakon raskida. Imam ogromno poštovanje i ljubav prema Ianu – rekla je Nina.

Emma Stone i Andrew Garfield
Baš kao i prethodni par, Emma i Andrew zaljubili su se na snimanju zajedničkog projekta – “The Amazing Spiderman”. Iako su mnogima ovo dvoje bili jedan od omiljenih holivudskih parova, oni su zbog pretrpanih rasporeda bili primorani da se raziđu u oktobru 2015.
– Još uvek postoji mnogo ljubavi među nama i prelepo je imati toliko dobar odnos sa nekim – rekao je Andrew.


Lady Gaga i Taylor Kinney
U junu 2011. pojavili su se varnice između Lady Gage i Taylora, na snimanju pevačicinog spota za pesmu „You And I“. Njih dvoje bili su zajedno punih 5 godina, u međuvremenu su bili i vereni, a njihova ljubavna bajka završila se u julu 2016.
– Volimo jedno drugo, nije u tome bio problem. Jednostavno, životni putevi su nam toliko različiti trenutno i fokusirani smo na sasvim drugačije stvari. No, Taylor je svakako ostao moj najbolji prijatelj – rekla je Lady Gaga.

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.