Grupa “5 Seconds Of Summer” slavi pet godina postojanja i predstavlja do sada neobjavljene pesme!

Australijski bend “5 Seconds Of Summer” slavi 5 godina postojanja, a tim povodom momci su objavili “B-Sides And Rarities” odnosno B-strane svih dosadašnjih studijskih i EP izdanja: “5 Seconds Of Summer”, “Amnesia” (EP), “Don’t Stop” (EP), “Good Girls” (EP), “LIVESOS”, “She Looks So Perfect”, “She’s Kinda Hot” (EP), “Sounds Good Feels Good” i do sada neobjavljeni EP “Unplugged“.

Muzika koja nije bila dostupna svim fanovima, od sada je digitalno dostupna širom sveta, a u Srbiji se može preslušati/preuzeti putem Deezer i Google Play digitalnih muzičkih servisa. Srpski fanovi imaju priliku da čuju više od 50 pesama, među kojima se nalaze alternativne, akustične, studijske i live verzije, kao i demo snimci vokala svih članova benda.

5SOS kažu da su B-strane izdanja ono što su fanovi tražili od objave čak prvog EP-a, i da su veoma uzbuđeni što su svima dostupne pesme u koje su uložili mnogo truda i vremena.

Nova kompilacija izdanja je pravi božićni poklon fanovima, a dolazi nakon prošlogodišnjeg studijskog albuma “Sounds Good Feels Good” i pesme “Girls Talk Boys“, snimljene za potrebe filma “Isterivači duhova“.

Foto: Getty Images

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.