8 novih stvari koje smo saznali iz dokumentarca o Demi Lovato

Demi Lovato je pre svega par dana pretstavila dokumentarac “Simply Complicated” na YouTubeu, koji prati njen život tokom prvih meseci 2017. godine, a pokriva teme od konzumiranja kokaina i poremećaja u ishrani do ozdravljenja i Demi kakvu je danas vidimo.

Iz tog razloga, izdvojili smo za vas 8 novih, šokantnih stvari, koje predstavljaju glavne prekretnice sa kojima se Lovato tokom života susrela.

1. Demi je probala kokain sa 17 godina

Nakon što je pretrpela mukotrpne dane u školi, Demi se najpre okrenula alkoholu i marihuani, a onda je probala i kokain u vreme kada je intenzivno snimala za Disney Channel. Iako ju je majka upozorila da kokain može zaustaviti njeno srce, ona se ipak predala tom porivu.

– Obožavala sam to. Osećala sam se izvan kontrole kada sam ga po prvi put probala. Međutim, moj otac je bio zavisnik i alkoholičar, tako da pretpostavljam da sam želela da saznam šta mu se toliko dopalo u tome da je radije odlučio da izabere to umesto porodice – naglasila je Demi.

2. Jonas Brothers su pokušali da joj pomognu

– Jonas Brothers su bili ti koji su prvi uočili problem u Deminom ponašanju, kao i da je skrenula sa puta – objašnjava njen menadžer John Taylor. Još 2010. godine, pevačica je podigla ruku na svoju pomoćnu plesačicu, Alex “Shorty“” Welch, u avionu, nakon čega se ubrzo našla na rehabilitaciji. Prema Lovato, taj izliv besa izazvalo je saznanje da ju je Alex optužila za lude žurke u hotelskoj sobi, što je i bilo tačno.

Sve do tog momenta, Nick Jonas verovao je da je pomogao Demi da se vrati na pravi put:

– Postali smo toliko dobri drugari da sam bio ponosan na to što sam joj pomogao. Mislio sam da će joj biti bolje i da neće učiniti ništa ludo. A onda se odigrala ta epizoda u avionu.

3. Prva rehabilitacija nije uspela

Iako se Demi podvrgla terapiji još 2010. po prvi put, prethodno opisan incident doveo ju je do toga da se ponovo okrene drogama i ne samo to, već ih je svakodnevno konzumirala u naredna 2 meseca!

– Nisam radila na stvarima koje su mi rekli tokom terapije. Nisam bila spremna da ozdravim. Krijumčarila sam drogu u avione, kupatila, bilo gde. Niko nije znao – objašnjava Demi.

Međutim, jedne noći pomešala je kokain sa xanaksom, što ju je skoro ubilo:
– Osećala sam da pomalo počinjem da se gušim, kao i da mi srce ubrzano kuca. Sećam se da sam pomislila „O moj Bože, možda sam se upravo predozirala.“ U svakom slučaju, ili sam konzumirala drogu ili sam je priželjkivala. Sramota me je kada pogledam unazad na osobu koja sam bila ranije.

4. Provela je neko vreme u bolnici nakon što je nekontrolisano progutala gomilu lekova

– Medicinska sestra je upravo smešta na krevet, a Demi besno izgovara: „Glupačo! Ukoliko sam upravo pokušala da se ubijem zašto su mi onda tablete na dohvat ruke? – specijalista se priseća.

– Nisam osećala ništa. Nisam se osećala krivom niti postiđenom. Nastavila sam da koristim drogu u tajnosti, a stigla sam i do te mere da sam koristila urin drugih osoba kako bi na testovima mislili da sam ozdravila – otkriva Demi.

5. Još uvek voli svog bivšeg dečka

Nije tajna da su glumac Wilmer Valderrama i Demi bili zaista zaljubljeni.
– Upoznala sam ga 11. januara 2010. godine. Pomislila sam kako moram da ga imam, ali bila sam maloletna. Kada sam napunila 18, počeli smo da se zabavljamo. Mislim da je to bila ljubav na prvi pogled. Povezali smo se na nivou na kojem se nikada ranije nisam povezala ni sa kim. On je bio moja stena, moje sve. Nikada nisam volela nekog kao što sam volela Wilmera i još uvek ga volim – ističe Demi.

Međutim, nakon šest godina zabavljanja, par je okončao svoju vezu u junu prošle godine:
– Iskra se nikada nije izgubila, ali postoje stvari sa kojima se još uvek nisam izborila i koje znam da neću pobediti ukoliko se konstantno oslanjam na nekoga da se pobrine za osećaj usamnjenosti. Jednostavno nisam bila spremna i postojalo je još mnogo trenutaka koje je trebalo da preživim sama. To je jedan od razloga zašto smo raskinuli. Raskid nije imao nikakve veze sa gubitkom osećanja. Postoje trenuci kada sam sama u sred noći i kada sam usamljena i pitam se da li sam napravila dobru odluku, zato što je ljubav kao kocka. Ne znam hoću li ga izgubiti do kraja života, ali mislim da je moje srce uvek bilo sa Wilmerom. Mislim da je još uvek sa njim. Mislim da će još uvek biti. Prilično sam sigurna da nikada neću upoznati ikoga ko bi se mogao meriti sa njim.

 6. Demi se ne iznjašnjava kao heteroseksualna osoba

– Koristim dejting aplikacije i dopisujem se i sa muškarcima i sa ženama. Otvorena sam za bilo kakvu vrstu ljudske konekcije. Postoji određeni stereotip koji prati žene koje zanima ležerni seks, ali po mom mišljenju, ovo je moje telo, moj izbor, i uzbudljivo je – kaže Demi.

7. Ona se još uvek bori sa svojim demonima

– Kada sam bila u vezi sa Wilmerom, izdržala sam 3 godine bez prejedanja, a kada smo raskinuli, to je bila prva stvar koju sam uradila. Ono što me je navelo na to bio je osećaj da mi Wilmer nedostaje. Kada sam usamljena, moje srce postaje gladno i situacija se nastavlja prejedanjem. Još uvek ne znam kako da budem sama – objašnjava Demi.

8. Odlučila je da više ništa ne krije

– Kada se osvrnem unazad, čitava situacija oko iznenadne popularnosti bila bi teška za svakoga, a tek za jedno dete. Poslednja decenija naučila me je kako da postanem glas, a ne žrtva. Naučila sam da je seks prirodan. Naučila sam da je ljubav neophodna, slomljeno srce neizbežno i usamljenost brutalna. Naučila sam da put do sreće predstavlja govorenje istine i saznanje da je OK nemati odgovore na sva pitanja – završila je Demi.

Izvor: peopleschoice.com

Foto: Getty Images

 

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.