9 umetnika za koje niste znali da sviraju više instrumenata

Nećete verovati koliko su talentovani ovi umetnici!

Većina poznatih pevača ili članova benda zna da svira jedan instrument, ali evo nekoliko zvezda koje znaju da sviraju od 2 do 6 instrumenata! Od Daniela Seaveya do Dylana Minnettea, malo je reći da su ovi umetnici multitalentovani!

1. Daniel Seavey iz Why Don’t We
Violončelo, viola, bas, violina, flauta i električna gitara. U jednom intervjuu se našalio i rekao da se lista instrumenata nastavlja, i da čak može da svira jedan čudan instrument koji podseća na rog. Zar nije pretalentovan?

2. Ashton Irwin iz 5 Seconds of Summer
Saksofon i tzv. Keytar (mešavina gitare i klavira). Većina fanova 5SOSa voli Asha zbog njegovog talentovanog sviranja bubnjeva, ali ono što ne znaju je da zna da svira još dva instrumenta!

3. Dylan Minnette iz 13 Reasons Why
Zna da svira sopstvenim glasom i takođe svira gitaru. Da li ste znali da Dylan ima svoj sopstveni bend koji se zove the Wallows? Osnovan je prošle godine i od tada izbacuje samo hitove. Dylan je frontmen grupe koji oduševljava svojim glasom i sviranjem gitare. Ko bi rekao da je jedan od naših omiljenih glumaca takođe i fenomenalan muzičar?

4. Demi Lovato
Klavir i gitara. Demi je počela da svira klavir kada je imala sedam godina, a gitaru kada je imala deset. Tada je počela i da pleše i da ide na časove glume, što ju je odvelo do prve velike uloge u Camp Rocku!

5. Taylor Swift
Bendžo, gitara, klavir, ukulele. Tay je počela svoju karijeru kao kantri pevačica, pa je totalno logično da zna da svira gitaru i bendžo! Kako je vreme prolazilo, uspela je da nauči da svira još instrumenata, a ona je izabrala klavir i ukulele!

6. Bradley Will Simpson iz The Vamps
Klavir i ukulele. Brad je poznat po svom prelepom glasu, ali on takođe zna da svira i klavir i ukulele!

7. Ed Sheeran
Gitara, klavir, bas, bubnjevi, violončelo i električnu gitaru. Ed je sve instrumente počeo da svira kao jako mali i vremenom se unapređivao. Sada koristi svo svoje znanje da bi impresionirao fanove na svim nastupima!

8. Nick Jonas
Gitara, bas, klavir, klavijature, udaraljke. Od kada je počeo karijeru sa Jonas Brothersima, Nick je bio poznat kao multitalentovan umetnik. Bilo bi divno kada bi svi bili talentovani kao Nick!

9. Grace Vanderwaal
Ukulele i saksofon. Većina njenih fanova zna da ona zna da svira ukulele jer je svirala na skoro svakom svom nastupu u America’s Got Talent. Ali da li ste znali da zna da svira i saksofon?

Priredila: Nikoleta Jovičić

Foto: Getty Images

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.