Ona je najuzbudljivija nezavisna umetnica na svetu!

Ugledni britanski časopis “The Guardian“proglasio je mladu umetnicu ABRU za najuzbudljiviju nezavisnu umetnicu u usponu na svetu. U svojoj listi Future Top 50 The most exciting independent artist, The Guardian je stavio na prvu poziciju predstavljajući detaljno njen rad i inspiraciju, a o značaju koji su joj ukazali, govori i to da se ABRA našla na naslovnoj strani ovog renomiranog časopisa.

ABRA je nedavno objavila video za pesmu “Pull Up” koji je sama režirala, montirala, a i glumila u njemu. Takođe, njene pesme su konstantna inspiracija za brojne producente i DJ-eve tako da je pesma “CRYBABY” dobila još jedan remix. Producent Deadboy koji već dugo važi za jednog od inovatora u svetu dens muzike, dao je svoje viđenje Abrine pesme. Deadboy je poznat po instant hitovima “If U Want Me” i “U Cheated” izgradio jedinstven brend R&B klupske muzike.

Kao povučena tinejdžerka, Abra je na internetu tražila društvo i inspiraciju. Postavljanje akustičnih obrada pesama Gucci Mane, Waka Flocka Flame i 2 Chainz na YouTube, doveli su je do izdavačke kuće Awful Records koja je njen talenat predstavila celom svetu.

Pogledaj spot za pesmu “Pull Up”.

Foto: Print Screen/You Tube/The FADER

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.