Aleksandar Radojičić promoviše prijateljstvo, hrabrost i ljubav

Glumac Aleksandar Radojičić, koji je pozajmio glas za lik bika Ferdinanda, pojavljuje se u novom specijanom videu za istoimeni film, koji stiže u bioskope od 14. decembra. Radojičić koji je, nakon prihvatanja ove uloge, izjavio da je Ferdinand junak njegovog omiljenog crtanog filma iz detinjstva, sa velikim entuzijazmom poziva sve mališane da pogledaju ovo ostvarenje na velikom platnu.

– Da, to sam ja Ferdinand. Znam šta posmislite kad me vidite. Mislite da sam veliki. Mislite da sam jak, baš kao i Ferdinand, ali on ustvari predstavlja mnogo više. Ferdinand se zalaže za prijateljstvo, hrabrost i ljubav. Zato ne sudite biku po njegovom izgledu, zato što ćete možda propustiti odličnu priču – kaže Radojičić u videu.

U ostalim ulogama naći će se Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić (Moby Dick) i mnogi drugi.

Film “Ferdinand” će pretpremijerno početi da se prikazuje od 14. decembra u bioskopima Cineplexx, CineStar, Cine Grand, Tuckwood, Vilin grad, Fontana, Kvart Kraljevo i Art Užice, dok je premijera sa učesnicima sinhronizacije zakazana za subotu, 16. decembar u 16 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

“Ferdinand”, od reditelja Karlosa Sandane, stiže u domaće bioskope 21. decembra, sinhronizovan na srpski jezik, u 2D i 3D formatima.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.