Alessia Cara predstavila “The Pains of Growing”

Miljenica kritičara, Alessia Cara, odrasta pred našim očima uz novi album “The Pains Of Growing”!

Iako se menja sazrevajući, glas ove dvadesetdvogodišnjakinje ostaje specifičan, u određenoj meri podsećajući na vokal legendarne Billie Holiday. Na autobiografskom albumu, Alessia Cara oslikava svoje odrastanje i osećanja tinejdžera koji se u školi i među svojim vršnjacima oseća neprihvaćeno. Ipak, ona ostaje dosledna i, po uzoru na svoj prvi singl “Here“, odbija da se prikloni većini. Zato se i za samu naslovnicu albuma “The Pains Of Growing“ fotografiše u prevelikom odelu, koje je nosila u “Trust My Lonely” i “Growing Pains” videima za numere koje su nešto ranije najavile album. Osim ova dva spota, još jedna numera je dobila svoj, i to “Not Today“.

– Nekada imate osećaj da se davite u nadolazećim ulogama koje život nameće i da za njih niste spremni, a ovakav stil je moj način da tu situaciju i vizuelno prikažem – istakla je mlada Alessia za Today Show, nakon nastupa na kome se pojavila u istom stajlingu.

Alessia Caracciolo, poznata kao Alessia Cara, napisala je svih petnaest numera sa albuma, u čemu joj je, između ostalog, pomogao i duo Pop & Oak. Ona stoji i iza produkcije tri pesme, dok su za ostatak u najvećoj meri bili zaduženi takođe Pop & Oak, a zatim i Jon Levine, Ricky Reed i No I.D.

Lista pesma na albumu “The Pains Of Growing”:

1. Growing Pains
2. Not Today
3. I Don’t Want To
4. 7 Days
5. Trust My Lonely
6. Wherever I Live
7. All We Know
8. A Little More
9. Comfortable
10. Nintendo Game
11. Out Of Love
12. Girl Next Door
13. My Kind
14. Easier Said
15. Growing Pains (Reprise)

Izdanje “The Pain Of Growing“ je u Srbiji dostupno preko servisa Deezer i Google Play – https://umrs.lnk.to/AlessiaCaraTPOG

Foto: Universal Music Serbia

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.