Alicia Keys objavila novi singl!

Vest da se Alicia Keys vraća kao domaćica naredne dodele GRAMMY 2020 nagrada nije iznenadila nikoga obzirom na odličan posao koji je obavila prošle godine, kao i činjenicu da je kao dobitnica čak 15 GRAMMY statua, praktično rođena za to. Američka R’nB kompozitorka, pevačica i producentkinja, trenutno radi na novom materijalu, sa koga danas slušamo potpuno novu stvar, “Time Machine”. Pesma nas direktno teleportuje na plesni podijum dok nas intenzivna bas linija vodi u pravu fank odiseju. Autori i producenti kompozicije, uz Aliciiu Keys, su Sebastian Kole i Rob Knox (koautori), odnosnoRob Knox (koproducent).  Video spot je snimljen u poznatom centru World On Wheels u Los Anđelesu, a pored Alicie koja vozi rolšule u spotu, malu ulogu ima i inovativna hip hop umetnica Tierra Whack.

Time Machine” slavi slobodu koja dolazi nakon izjave “nauči da pustiš” sa stihovima: “No we can’t rewind / Life ain’t no time machine / But once you free your mind / There is beauty in everything.” 

Ne, ne možemo se vratiti unazad/Život nije vremenska mašina/ Ali jednom kada oslobodiš um/ lepota je u svemu”.

Ovaj singl je druga pesma koju nam je Alicia otkrila sa svog budućeg, sedmog studijskog albuma, koji će izaći tokom 2020 (RCA/Menart). Prethodni singl, zavodljivi duet sa Miguelom, “Show Me Love,” objavljen je u septembru. Pesma je dobila i svoju remiks verziju u kojoj se pojavljuje i hip hop izvođač. 21 Savage.  POslušajte tu verziju OVDE.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.